free download 78 travel guides written by experts

“Ora de cultura” la Teatrul Masca

Teatrul Masca reia in acest an pe 21 si 22 aprilie proiectul  “Ora de cultura”.

Copiii din  invatamantul primar alaturi de educatori sunt invitati la o plimbare pentru a cunoaste astfel fata nevazuta a teatrului. In prima jumatate de ora vor vedea magazia de costume, podul teatrului, cabinele actorilor, subsolul tehnic si cabinele de sunet si lumina, pentru ca apoi sa intre in scena alaturi de actori pentru o ora de antrenament fizic (acrobatie, dans, jonglerie). Este un poiect gratuit deschis publicului – vizitele se fac cu grupe de minim 15 copii – ce are ca scop educarea acestora prin intermediul jocului teatral si implicarea activa in actele de cultura. Pentru inscrierea grupelor de copii, puteti cere detalii la tel. 430.50.69.

La sfarsitul vizitei, copiii primesc o legitimatie de “prieten al Teatrului Masca” care le da dreptul la intrare gratuia pentru 2 spectacole pe luna.

“Vom relua in aceasta primavara cateva proiecte pentru copii, carora le vom dedica si cateva spectacole din cadrul stagiunii in aer liber pe care Teatrul Masca o va lansa la inceputul lunii mai in cateva parcuri bucurestene”, declara Mihai Malaimare, directorul teatrului.

RSVP – Anca Pislaru
0722.290.285

Proiect recomandat de: VreauCredit.ro

Cu sprijinul:
Taxi Cobalcescu, Monopoly TV, RATB, METROREX, Casia Communication
Parteneri media:
7 Seri, Port.ro, PRwave, IDieta.ro, Radio Bucuresti, TimeOut Bucuresti, Acasa.ro

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *