free download 78 travel guides written by experts

Oportunități de angajare pentru argeşeni: ADIENT Trim Piteşti, la evenimentul ,,Zilele Argeșului şi Muscelului” – Fabricat în Argeș

Activitatea producătorilor locali contribuie la prosperitatea întregii regiuni şi consolidează sentimentul de mândrie în rândul comunităţii. Din această perspectivă, ADIENT Trim Piteşti a participat la evenimentul ,,Zilele Argeșului şi Muscelului” ─ Fabricat în Argeş, organizat în localitatea Goleşti, unde compania a desfășurat o nouă etapă a campaniei de recrutare, sub deviza ,,Căutăm oameni harnici”.

Adient - Golesti

Alături de alte mari companii şi fabrici din județul Argeş, ADIENT Trim Piteşti a avut oportunitatea de a-şi prezenta activitatea şi a sublinia impactul pozitiv pe care compania îl are asupra economiei la nivel local.

,,Adient Trim Piteşti este un angajator important la nivel local, cu o echipă de peste 2,000 de oameni, aflată în continuă creştere. Tapiţeriile auto realizate aici reprezintă un motiv de mândrie pentru locuitorii judeţului Argeş, întrucât sunt apreciate de producătorii şi cumpărătorii de autoturisme din întreaga Europă, graţie standardelor înalte de calitate. Ne bucurăm că am putut fi prezenţi la acest eveniment, cu o poveste de succes Made in Argeş”, a spus Costin Trîmbiţaşu, Directorul fabricii ADIENT Trim din Piteşti, cea mai mare unitate de profil, din Uniunea Europeană.

Cei interesaţi să devină angajaţi ai companiei Adient au fost invitaţi de către reprezentanţii producătorului tapiţerii pentru scaune auto într-o zonă special amenajată, unde au primit pliante şi li s-au prezentat oportunitățile profesionale oferite de către fabrică, dar şi etapele procesului de recrutare, selecție şi angajare.

Toţi vizitatorii standului Adient Trim au putut observa finisajele impecabile ale modelului de scaun Mini Cooper Peaceman şi au primit cadouri personalizate.

La finalul evenimentului, echipei ADIENT Trim Piteşti i-a fost acordat un trofeu de participare oferit de către Consiliul Judeţean Argeş.

ADIENT Trim Piteşti

În acest moment echipa Adient Trim din Pitești numără 2.081 de angajați, iar procesul de recrutare continuă în contextul extinderii fabricii în toamna acestui an.

Despre Adient:
Adient este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare și fabricare – iar munca noastră se regăsește în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *