metalshow

Operatiunea Strike a fost castigata de BRD Sogelease!

Aseara, 23 noiembrie, la Play Planet in Plaza Romania, s-a desfasurat finala Finance Bowling Cup. Entuziasm, concentare, galerii, scandari! Pe locul 1 – BRD Sogelease, pe locul 2 – Biroul de Credit, pe locul 3 – ABN Amro, pe scurt, Finance Bowling Cup!

12 piste de bowling incarcate de entuziasm si dorinta de a castiga a unora din cele mai importante companii din domeniul financiar! Galerii care si-au sustinut echipa ore in sir fara semne de oboseala! Cam asa suna povestea unui domeniu financiar care stie sa lupte!
Primele 3 ehipe clasate, Sogelease, Credit Angels si ABN Amro 1 si-au data mana dupa 4 jocuri de maxima incordare, clasandu-se pe aceste pozitii la 4 puncte si respectiv 1 punct diferenta unii de ceilalti. Pozele de grup si sampania castigatorilor trofeului impartita cu locurile 2 si 3 au creat cadrul fair play in care toata lumea se poate simti mandra si castigatoare. Comunitatea Fara Cravata are toate toate motivele sa se bucure de alaturarea noilor sai membri: IFN Fin Group Credit, Motoractive, BRD Finance si BRD Sogelease, Biroul de Credit, ABN Amro Bank, FinansBank, CitiBank, Alpha Leasing, Aviva Asigurari de Viata.

Finance Bowling Cup a fost un eveniment sustinut de The Money Channel – partener TV exclusiv, Radio 21, Bursa, Cariere, SMARTbank.ro, SMARTfinancial.ro, PRwave, Webvertise, Global Tehnologic Services si Si Pizza Condimente Urbane.

Finance Bowling Cup este un eveniment organizat de Fara Cravata, dizivie a Palette Advertising, in colaborare cu Play Planet – Plaza Romania, aflat la prima editie. Acest eveniment este unul cu traditie anuala si se va desfasura si in 2007 in aceeasi perioada. Acesta este al saselea eveniment Fara Cravata organizat in aceasta formula, precedandu-i evenimente pentru domeniile IT&C (castigator trofeului – C&D Sharp), case de avocatura (castigatorul trofeului – Vilau si Mitel), Auto Bowling Cup (castigatorul trofeului – Primus Auto, dealer Volvo), ADbowling Cup (castigatorul trofeului – Notorious Advertising) si Farma Bowling Cup (castigatorul trofeului – GlaxoSmithKline). Ultimul eveniment Fara Cravata in 2006 este HR Bowling Cup, eveniment dedicat echipelor din domeniul resurselor umane.

Bucuresti, 24.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *