free download 78 travel guides written by experts

Online-ul – de la exploatarea corectă a noilor platforme de business la măsurarea exactă a rezultatelor unei campanii

Integrarea eficientă a rețelelor sociale în strategia de business, identificarea și interpretarea corectă a indicatorilor de performanță relevanți ai unei campanii și utilizarea lor în vederea îmbunătățirii viitoarelor rezultate sunt doar câteva dintre abilitățile pe care cursanții le vor deprinde în cadrul a două cursuri intensive dedicate online-ului. Trainingurile vor fi susținute de către Ciprian Susanu, Managing Partner al Dare Digital, pe 20, respectiv 21 septembrie, la Hotel Pullman.

„Cum să folosești CORECT Facebook pentru a promova o afacere” se constituie ca un curs complet de individualizare a unui brand în social media și utilizare strategică a Facebook în dezvoltarea lui pentru ca rezultatele din online să își contruiască un corespondent în offline. Pe 20 septembrie, workshopul revine ca urmare a succesului înregistrat la ediția anterioară.

Pe 21 septembrie, Ciprian Susanu vine în întâmpinarea antreprenorilor, specialiștilor în marketing, studenților, dar și a tinerilor aflați la început de carieră cu proceduri complete, dar și insighturi din industrie, de evaluare a campaniilor de marketing online. „Îmbunătățește constant rezultatele online. Măsoară, optimizează și crește-ți profitul!” este, așa cum îl recomandă și titlul, un curs integral, structurat, de analiză a factorilor decisivi în reușita unei campanii și îmbunătățire a lor în vederea maximizării potențialului unei afaceri.  

„Inevitabil, atunci când mă pregătesc pentru un curs, mă gândesc ce aș fi vrut eu să aud la început de carieră sau atunci când investiția mea nu dădea rezultatul dorit și mă bucur că cei 11 ani de experiență m-au adus în postura în care să pot oferi răspunsuri.  Am acum satisfacția unor cursuri care, împreună, construiesc un profil complet al unui expert în online, iar individual consolidează cariere”, a declarat Ciprian Susanu. 

Trainingurile vin în continuarea unei serii începute încă din luna iunie, care, până acum, a dezvoltat subiecte de marketing online, social media și, în mod specific, Facebook. Eficiența acestor cursuri stă în structura informației, fiecare workshop luând forma unei radiografii complete asupra domeniului prezentat, susținute de exemple concrete de implementare, aplicabile încă de la finalizarea cursului.  

Înscrierile pentru trainingul „Cum să folosești CORECT Facebook pentru a promova o afacere” au început deja pe pagina oficială workshop-facebook.cipriansusanu.ro, iar formularul de înscriere pentru „Îmbunătățește constant rezultatele online. Măsoară, optimizează și crește-ți profitul!” este accesibil la workshop-optimizare.cipriansusanu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *