creative night talks

Oney și F64 oferă iubitorilor de produse foto & video din România o soluție inovativă de plată, în 3 sau 4 rate, prin intermediul oricărui card de debit

Oney, compania numărul 1 la nivel european în soluții de plată, și F64, liderul pieței pentru produse foto & video din România, au încheiat un parteneriat prin intermediul căruia clienții F64 pot opta pentru o nouă alternativă de finanțare, „3x4x Oney”, soluție de plată în 3 sau 4 rate prin orice card de debit emis în România.

Pentru a realiza o plată cu ajutorul acestei soluții, clientul are nevoie doar de un card de debit emis de orice bancă sau instituție financiară din România. La etapa de plată de pe website-ul F64 este vizibilă și opțiunea “3x4x Oney”, iar clientul poate alege numărul de plăți lunare pe care dorește să le facă (3 sau 4). În câteva secunde, clientul primește răspunsul final, comanda este plasată și prima rată este retrasă din contului lui.

F64 a ales să implementeze soluția inovatoare de plată ‘’3x4x Oney” datorită avantajelor oferite de această metodă de plată, dar și pentru calitatea serviciilor și experiența pe care Oney le oferă clienților. Beneficiile ‘’3x4x Oney’’ sunt:

  • Rapiditate: solicitarea este primită și procesată în câteva secunde și plata se face imediat după aceea.
  • Siguranță: clientul își folosește propriul card, nu trebuie să solicitate un alt card pentru efectuarea tranzacției, iar plata se face ca o plată online clasică.
  • Simplitate: nu este necesară nici o identificare sau altă dovadă a identității sau a veniturilor.

 

Oney logo„Suntem bucuroși și onorați să oferim soluția noastră de plată în rate „3x4x Oney” clienților F64 și, astfel, să dăm posibilitatea, atât fotografilor profesioniști, cât și celor amatori, de a își urma vocația și pasiunea, simplu și rapid. Rezultatele înregistrate în urma implementării acestei soluții în România, la sfârșitul anului 2020, dovedesc că ‘’3x4x Oney’’ corespunde unei nevoi reale din piață și confirmă angajamentul nostru de a oferi cele mai bune soluții de finanțare. Colaborarea cu partenerii de la F64 ne ajută să continuăm dezvoltarea noastră europeană oferind consumatorilor și comercianților o soluție simplă, adaptată noilor nevoi de cumpărare,’’ a declarat Jean-Michel Goncalves, Director General Oney Finances România.

“Parteneriatul cu Oney s-a născut datorită soluției inovatoare de finanțare pe care aceștia o furnizează precum și rapiditatea cu care această soluție poate fi accesată de către clienții F64.
În urma acestui parteneriat, toți clienții F64 care dispun de un card de debit și doresc să achiziționeze un produs în 3 sau 4 rate, acum o pot face foarte simplu, cu costuri extrem de mici pentru ei.

Ne-am bucurat mult să putem oferi o astfel de soluție clienților noștri având în vedere perioada destul de dificilă pe care tocmai am traversat-o cu toții și le mulțumim partenerilor Oney pentru promptitudinea cu care au răspuns solicitărilor noastre” a declarat Claudia Tudor, Deputy General Manager F64.

Prezent de 15 ani în România, Oney oferă soluții de plată și finanțare clienților Auchan și Leroy Merlin în 52 de magazine din toată țara. Prin soluțiile de plată oferite de Oney, clienții au libertatea să își cumpere produsele dorite în rate. De mai bine de 35 de ani, Oney sprijină consumul prin soluții inovatoare de plăți și credite de consum care permit clienților să își realizeze proiectele. Pentru a împlini această ambiție, Oney pune expertiza și inovația în serviciul nevoilor partenerilor și clienților săi. Peste 550 de parteneri de retail și 7,8 milioane de clienți din cele 12 țări au încredere în Oney.

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 140 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *