Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ondina Olariu este noul Client Service Director al GMP+WEBSTYLER

Începând cu ianuarie 2019, Ondina Olariu s-a alăturat echipei GMP+WEBSTYLER în funcția de Client Service Director. Ondina are o experiență solidă de business management, comunicare de brand și marketing, ce include un mix de industrii și de roluri executive la nivel local și regional.

„M-am alăturat echipei GMP+WEBSTYLER într-un moment important pentru agenție, fuziunea echipelor GMP Advertising și WEBSTYLER, pentru care contează experiența cu care vin. Mă bucur că fac parte dintr-o echipă care pune atât de multă energie în creativitate ca să adauge valoare în bussinesul clientului și să răspundă unor nevoi reale ale consumatorului”, a spus Ondina Olariu, Client Service & Business Development Director la GMP+WEBSTYLER.

Ondina Olariu, Client Service Director al GMP+WEBSTYLER
Ondina Olariu, Client Service Director al GMP+WEBSTYLER

Ondina are o experiență de peste 20 de ani, atât de partea clientului, ca Senior Regional Marketing Manager la Vodafone, cât și de agenție ca Business Director la Geometry Global. În cariera ei a coordonat comunicarea pentru branduri ca Coca-Cola, P&G Romania & Balkans, Danone Global, GSK Romania, British America Tobacco.

„Prin unirea GMP cu WEBSTYLER ne-am propus să creăm valoare în businessul clientului, iar Ondina, prin gândirea ei strategică și prin experiența acumulată în ani, atât la client cât și la agenție, va contribui atât la dezvoltarea brandurilor clienților existenți cât și în zona de new business”, a spus Bogdan Nițu, General Manager GMP+WEBSTYLER.

Ondina este pasionată de alpinism și are la activ expediții în Himalaya – Island Peak (6189m), Aconcagua (6962m) și Ojos del Salado (6852m).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *