metalshow

“Oglinda”, mai mult decat un spectacol de teatru

Teatrul Masca va invita sambata, 22 martie, ora 19.30, la premiera “Oglinda”- un spectacol dupa Valeri Briusov in scenariul si regia lui Mihai Malaimare, o dramatica si tulburatoare istorie despre sine, nebunie, neputinta, povestita fara cuvinte pe ritmuri pasionale de cazacioc. Seara premierei va fi dedicata lumii rusesti: inainte de spectacol publicul va intra in atmosfera prin intermediul muzicii traditionale interpretate de Ansamblului Ciubcik al Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România si a proiectiilor pe fum, participand apoi la un happening cu costume create de Sergiu Chihaia, masterand al Facultatii de Arte Decorative si Design.

Spectacolul este inspirat de textul lui Valeri Briusov, marele scriitor rus adept al simbolismului pasionat de psihologia feminina, a carui activitate literara inceteaza dupa revolutia bolsevica din 1917.

 “Teatrul Masca va propune de aceasta data o piesa in care albul imaculat al copilariei se impleteste intr-un mod ciudat cu caruselul neindurator al tineretii, iar oglinda este singura legatura cu realitatea lucrurilor pe care le-ai trait” declara Mihai Malaimare, directorul teatrului. 

Piesa exploreaza psihicul feminin, dar nu neglijeaza nici partea masculina din ecuatia vietii. Oglinda stie tot, oglinda arata tot, a fost martora tristetilor, bucuriilor, implinirilor si dramelor tale. Oglinda aceasta arata toate brazdele pe care incercarile le-a lasat pe chip si-n inima. Unii le spun riduri, altii rani.

Sambata seara la de la ora 19.30, Teatrul Masca va invita sa va priviti imprena cu actorii intr-o “Oglinda” ruseasca.

Un spectacol recomandat de: VreauCredit.ro
Cu sprijinul : Auto Cobalcescu, RATB, Metrorex, RoSMS.ro, Casia Communications
Parteneri media: Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, IDieta, PRwave, acasa.ro.

Bucuresti, 19.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *