free download 78 travel guides written by experts

Ogilvy România și Asociația Dăruiește Viață premiate pentru campania Viața atârnă de un fir de păr

Aur, Argint și un premiu special – PR Innovator of the Year – sunt cele 3 premii acordate de juriul celei mai importante competiții de PR din România, în cadrul Galei PR Award.

Inovație prin simplitatea mesajului și forța execuției

Pornind de la un insight foarte simplu, campania Viata atarna de un fir de par și-a propus să atragă atenția asupra unei realități crude și concrete: viața copiilor bolnavi de cancer din România atârnă de un fir de păr.

Obiectivul campaniei a fost să sprijine procesul de donații pentru construirea primului spital dedicat copiilor afectați de această boală.

Proiectul este inițiativa Asociației Dăruiește Viață și reprezintă unul dintre cele mai îndraznețe proiecte din România ultimilor 30 de ani, o premieră în spațiul public și un exemplu de mobilizare a societății civile.

Campania, premiata și în cadrul Galei Effie din acest an, a adus împreună personalități marcante din spațiul public românesc: Andreea Esca, Paula Herlo, Alex Dima, Gabriel Liiceanu, Tudor Chirilă, Marius Manole, Smiley, Pavel Bartoș, Florin Busuioc.

Ogilvy, PR Innovator of the Year

Continuați să donați!

#NoiFacemUnSpital

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *