Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Obtine calitate, siguranta si confort cu ajutorul camerelor de supraveghere de cea mai buna calitate

In prezent, tot mai multe persoane opteaza pentru tehnologia wireless. Desi exista convingerea ca tehnologia de tip wireless este mai inceata si mai nesigura, acest lucru nu este adevarat in totalitate, deoarece foloseste cea mai recenta tehnologie de criptare, iar viteza este suficient de rapida. Totul depinde de nevoile pe care le are fiecare intreprindere sau persoana in parte, deoarece si aceasta tehnologie, ca oricare alta, are limitarile ei.

In ceea ce priveste securitatea, alegerea unor camere de supraveghere performante, de tip wireless, este foarte populara datorita instalarii facile si a absentei numarului prea mare de cabluri care trebuie ascunse.

camere de supraveghere
sursa foto: e-camere.ro

Beneficiile utilizarii unor camere de supraveghere wireless

Utilizarea unui sistem de supraveghere wireless are o serie de avantaje, demne de luat in considerare atunci cand doresti sa asiguri monitorizarea si protectia proprietatii tale:

  • Absenta cablurilor: acesta este cel mai evident avantaj al tehnologiei wireless. Acest lucru iti permite sa instalezi camerele oriunde doresti, fara sa fie nevoie de conectarea unor cabluri la o sursa de energie, ca mai apoi sa gasesti solutii pentru a le ascunde;
  • Instalare usoara: pentru camerele cu cabluri este nevoie de gauri in pereti pentru montaj, insa camerele wireless te scapa de aceste probleme. Acestea pot fi conectate direct la un router fara fir, fiind necesara doar o sursa de alimentare locala. Partea buna este ca sursa aceasta poate fi oriunde si nu trebuie amplasata in functie de locul ales pentru camere;
  • Flexibilitate in amplasare: un alt beneficiu este posibilitatea amplasarii camerelor oriunde doresti si schimbarii locatiei acestora oricand ai nevoie. Daca observi un unghi care nu este acoperit de camerele de supraveghere, le poti muta tu, fara niciun ajutor specializat;
  • Acoperire mare: in functie de modelul de camere pe care il alegi, semnalul de la router poate sa acopere o distanta foarte mare si poate patrunde prin diferite obiecte solide precum lemnul, sticla, metalul etc;
  • Costuri scazute si economie de timp: achizitia unui sistem de securitate wireless presupune o economie in ceea ce priveste costurile, deoarece pachetul contine mai putine accesorii. De asemenea, instalarea acestora costa mai putin. In ceea ce priveste timpul, fiind o instalare facila, durata va fi mult mai scurta decat la camerele cu fir.

In ciuda multiplelor beneficii ale acestor camere de supraveghere, o proprietate foarte mare ar fi mult mai avantajata de instalarea unui sistem conventional, cu cabluri, deoarece nu mai exista riscul interferentelor sau a limitarii datorate semnalului de la router.

camere de supraveghere
sursa foto: e-camere.ro

Cele mai performante camere de supraveghere de pe piata – Alege magazinul potrivit

E-camere.ro ofera o gama variata de camere wireless de calitate premium, la preturi avantajoase. Pe langa produse, firma ofera si servicii de montare sau mentenanta, iar consultanta tehnica inainte de achizitie este gratuita.

Compania cu sediul in Craiova este prezenta in mediul online prin magazinul electronic e-camere.ro si ofera solutii complete si inteligente in ceea ce priveste siguranta si protectia oricarui tip de proprietate.

Colaborarea cu orice client presupune parcurgerea mai multor pasi: analiza de risc, consultanta, proiectarea, instalarea si mentenanta.

Echipamentele si sistemele oferite includ: sisteme alarma antiefractie, sisteme detectie incendiu, sisteme supraveghere video, sisteme control acces, sisteme video, sisteme antifurt, retele voce si date.
Licentiata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, compania E-camere este partenerul tau de incredere atunci cand doresti sa iti protejezi casa, familia si afacerea.

Articol de Andreea M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *