free download 78 travel guides written by experts

O nouă poziție în departamentul de comunicare Pro TV: Cristina Stănciulescu este Celebrities PR Manager

Începând cu săptămâna aceasta, Cristina Stănciulescu s-a alăturat echipei de comunicare Pro TV. Cu o experiență de peste 25 de ani în presă, activând în radio, presă scrisă și online, Cristina ocupă la Pro TV funcția de Celebrities PR Manager.

“Sunt onorată și nerăbdătoare să lucrez atât cu vedetele, cât și cu întreaga echipă Pro TV. Sunt sigură că voi avea parte de provocări, de satisfacții, dar de emoții alături de ei toți. Ne așteaptă un drum frumos, pe care îl încep cu speranță”, a declarat Cristina Stănciulescu.

Cristina Stanciulescu

Cristina va face parte din echipa de comunicare coordonată de Cornelia Pițigoi, Head of Corporate Communications Pro TV: “Cristina are o experiență incontestabilă în media și sunt ferm convinsă că vom duce la capăt proiecte frumoase împreună. Sunt deosebit de încântată că a acceptat propunerea de a se alătura echipei noastre și îi urez bun venit la PRO!”.

Din 2002 până în 2015, Cristina Stănciulescu a fost redactor-șef al revistei VIVA!, iar în perioada 2012-2015 a fost publisherul revistelor VIVA!, Unica, Glamour, Avantaje și Pshychologies. Din 2016 până în prezent a fost redactor-șef life.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *