metalshow

O noua emisiune din 3 martie EUROSPORT BUZZ

SNOOP DOGG, invitat special al primei editii

Eurosport Buzz: Intalnirea dntre lifestyle si sport in fiecare sambata la ora 19:00 !

Eurosport Buzz este o noua emisiune care se va difuza in fiecare sambata, incepand din 3 martie. Acest show original va oferi in premiera un mix de sport, muzica, filme, web si jocuri video  aratand de ce este interesata  acum tanara generatie, hobby-urile si  sporturile  lor preferate.

In fiecare saptamana  Eurosport Buzz se va intalni  cu artistii favoriti ai tinerilor si idolii lor din sport din intreaga lume. In intervuri exclusive, artistii isi vor impartasi  entuziasmul  pentru  sport, vor discuta despre ce ii face  atat de simpatizati si isi vor dezvalui pasiunile si hobby-urile.

1.    Interviu in exclusivitate cu Snoop Dogg !

Pentru primul program al seriei, prezentatorul

Eurosport Buzz Jean-Patrick Mothes  a facut  o calatorie la Los Angeles pentru a se intalni cu  rapperul n°1 din SUA, Snoop Dogg.

Snoop Dogg este  rapper, producator si actor. Este cel mai popular rapper din toate timpurile, dar si una dintre cele mai controversate personalitati.

La  Eurosport Buzz il vom descoperi pe starul  Snoop Dogg intr-o postura inedita – antrenor al fiului sau intr-un meci de fotbal american !  Snoop este binecunoscut  si in calitatea sa de antrenor pentru sute de copii din California  care fac parte din  Snoop Youth Football League (SYFL). In calitate de patron si antrenor al ligii, Snoop creaza extra activitati pentru copiii care nu ar avea alte sanse de a invata despre incredere in sine, lucru in echipa pregatindu-se pentru a deveni liderii de maine. Un rol neobisnuit pentru  Snoop Dogg!

Ce mai recent album al sau include "The Blue Carpet Treatment" (Nov 2006),
R&G (Rhythm & Gangsta) The Masterpiece (Nov. 2004).Urmatorul lui turneu in
Europa este programat in martie si aprilie 2007 la  Helsinki, Berlin si  Paris.

2.    In fiecare saptamana  in Eurosport Buzz, toate secventele  funny si experientele  trendy !

Multe alte  teme si interviuri  vor fi programate  saptamanal la Eurosport Buzz: prezentari de sporturi noi, filme si DVD-uri cu sportivi, noi jocuri video.

Gamer : pre-vizionari, teste si sfaturi  din domeniul jocurilor video

Web review :  prezentari de web site-uri ale sportivilor si artistilor , dar si  site-uri remarcabile  si originale,  blog-uri ale fanilor.

Playlist : In fiecare saptamana un sportiv  prezinta  3 titluri pe care le asculta  pe propriul  mp3 player. Aceste melodii vor fi  folosite intr-un scurt video clip  avandu-l in prim  plan pe sportiv

Video clipul  saptamanii : un video clip  in care apare un sportiv, are ca actiune principala un sport sau un eveniment sportiv
Jean-Patrick Mothes

Lansare www.eurosportbuzz.com!
 
Eurosport Buzz nu va fi televizat doar de Eurosport; noua emisiune de tip  trendy lifestyle magazine va  putea fi vizionata si online via  website: www.eurosportbuzz.com  intentionand sa devina un real blog al tinerilor. Toti fanii vor putea sa regaseasca aici informatii despre  tot ceea ce ii intereseaza , sa faca schimb de opinii, sa experimenteze  acest mod de dialog cu persoane care au aceleasi pasiuni si sa aiba sansa sa-si descarce clipuri video exclusive. www.eurosportbuzz.com   va avea si cele mai cautate jocuri video ale tinerilor.

Video

In urmatoarele editii ale  Eurosport Buzz…

Invitati speciali:  Dolph Lundgren, neuitatul Ivan Drago din Rocky IV, precum si
Tony Parker, Tia Carrere, Rob Dyrdek, Cypress Hill si multe alte staruri !

Bucuresti, 20.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *