free download 78 travel guides written by experts

O intalnire cu legenda si misterul Orientului in paginile kdo.ro

Kdo.ro promite sa ofere in paginile magazinului sau virtual numai lucruri speciale, care sa transmita un mesaj anume, care sa inspire sau sa impresioneze. Printre acestea se numara si o gama cu totul speciala de covoare persane originale, obiecte de arta prin finetea si standardele de excelenta la care sunt lucrate.

Este vorba despre covoare persane unicat, lucrate manual, cu peste 2500 de noduri/cm2, din lana, matase, amestecuri de lana cu matase pe suport de bumbac sau de alta fibra vegetala. Covoare care respecta intru totul arta si traditia acestui mestesug atat de vechi si atat de apreciat, transformat in arta si legenda. Kdo.ro  aduce mai multe tipuri de covoare persane originale, cu ornamente si culori caracteristice diferitelor orase sau zone din Iran unde acestea se tes de secole.

ISFAHANUL este unul dintre cele mai vestite tipuri de covoare, avand drept caracteristici decoratiile cu linii si arabescuri, plantele si animalele stilizate, medalionul fiind cel mai folosit motiv.

NAINUL este recunoscut prin motivele cu frunze si flori stilizate, prin combinatia de culori delicata (bej, culoarea fildesului alb, azuriul, verdele deschis) precum si prin numarul mare de noduri pe centimetru patrat.

GHOMUL vine din zona cu acelasi nume, patria trandafirilor, o “gradina persana in miniatura”.

TABRIZUL, covor din  orasul cu acelasi nume, oras cu o vechime de peste 1000 de ani unde se tes unele dintre cele mai frumoase si mai fine covoare din lana pe suport de tesatura de bumbac, medalionul central aparand si aici, inconjurat de flori sau motive geometrice repetitive.

Finetea si calitatea cu totul deosebita a acestor exemplare de arta persana spun mai mult decat 1000 de cuvinte. Asa ca va invitam sa le admirati in realitate, acest lucru fiind posibil cu o programare telefonica la numarul 224.26.75 sau cu un email la office@kdo.ro.

Admirati-le si pe www.kdo.ro. Stim ca nu va va fi usor sa va hotarati.

Bucuresti, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *