free download 78 travel guides written by experts

Numire importantă la Bayer: Sercin Giray este noul CFO al Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova

Bayer România anunță numirea doamnei Sercin Giray în funcția de director financiar pentru operațiunile companiei din România, Bulgaria și Republica Moldova, începând cu 1 septembrie 2017.

Doamna Sercin Giray a preluat atribuțiile lui Andreas Schremmer, care a avut și funcția de CFO (Director Financiar) în timpul fostului său mandat de Senior Bayer Representative, încheiat în luna august a acestui an.

Sercin Giray, CFO Bayer Romania

Sercin Giray și-a început cariera în cadrul Bayer în 1999 în domeniul contabilității și finanțelor, în țara sa natală, Turcia. În 2008 a fost avansată in funcția de Head of Group Reporting pentru Bayer Turcia și, după 2 ani de succes și-a continuat dezvoltarea profesională în cadrul Bayer AG, la Leverkusen, ca și coordonator al diviziei de Corporate Finance pentru Europa. În 2013 s-a întors în Turcia și a condus departamentul financiar.

“România, Bulgaria și Republica Moldova sunt piețe importante pentru compania Bayer și sunt extrem de încântată să fac parte dintr-o echipă de lideri atât de puternică și capabilă. Sunt convinsă că, împreună cu echipele locale, vom obține cele mai bune rezultate posibile “, a declarat doamna Sercin Giray la numirea sa.

Doamna Giray deține o diplomă în Business Administration in German – Controlling, obținută la Universitatea Marmara – Istanbul, din Turcia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *