Real Estate & Construction Forum

Nuanțe mate de nude pentru buze delicioase

Bourjois prezintă noua colecție Velvet The Lipstick Nude

Imaginează-ți nuanțele delicioase din patiseriile pariziene – croissantele crocante cu unt, produsele de patiserie acoperite cu fructe și prăjiturile însiropate cu cafea… Acum îți poți răsfăța buzele cu aceleași nuanțe disponibile în noua colecție Velvet the Lipstick Nude, ideală pentru orice tip de ten.

Bourjois știe că nude-ul nu înseamnă o singură culoare. La fel și stilul parizian. Știm deja că este unul versatil, ce poate fi elegant, romantic, seducător sau boem. Așadar, nude-ul poate avea diferite tonuri de bej, piersică, roz sau maro. Noua colecție Velvet The Lipstick oferă o gamă variată de nuanțe de nude – fiecare culoare este concepută pentru a se potrivi perfect cu tenul oricărei femei. Inspirate de eleganța femeilor pariziene, nuanțele au fost create pentru a avea un twist modern, niciodată plictisitor. În capitala modei, cele mai atrăgătoare buze sunt cele in nuanțe de nude.

Nude Velvet The Lipstick, Bourjois

Rouge Velvet The Lipstick

Pune-ți în evidență buzele cu cele opt nuanțe delicioase ale rujului catifelat – mat de la Bourjois. Gama de culori rafinate conține nuanțe de bej, piersică, roz sau maro, perfecte pentru orice ten:
· NOU #16 Caramel – Un bej caramel întunecat, cu un strop de galben, pentru a se potrivi tenurilor cu subtonuri aurii.
· NOU #15 Peachy Nude – Te vei îndrăgosti imediat de această nuanță de piersică fresh, cu note roz!
· NOU #13 Brown Violine – O nuanță de roz cu accente maro, ce conferă un aspect călduros buzelor.
· NOU #14 Dark Chocolate – O nuanță ciocolatie profundă, fără subtilități de roșu.
· #01 Hey Nude! – Bej deschis perfect pentru stimularea culorii naturale a buzelor.
· #02 Flaming Rose – O nuanță de roz cu accente de nude care luminează tenul.
· #03 Hippink Chic – Roz strălucitor, dar nu prea îndrăzneț, ideal pentru un look de zi cu zi.
· #12 Brunette – O culoare intensă asemănătoare cu cea de cafea. Această nuanță de maro conține un strop de roșu.

Indiferent de nuanța de nude pe care o vei alege, Rouge Velvet The Lipstick oferă buzelor un efect de catifea, care nu usucă. Acest ruj irezistibil îmbină culoarea cu efect mat, cu rezistența de până la 24 de ore și cu senzația ușoară pe care o conferă la aplicare. Formula sa îmbină ceara, uleiurile și pigmenții pentru a obține nuanțe intense. Mai mult, aplicatorul în formă de lacrimă asigură o aplicare precisă, fără a fi nevoie de retușuri. Buzele tale vor capta toată atenția!

Look nude delicios

Nuanțele de nude ale colecției sunt evidențiate în imaginea de promovare a colecției. Un model francez este înfățișat ținând în mână o felie de tort cu multe straturi, fiecare strat prezentând o nuanță diferită de nude delicios. Imaginea de fundal și outfit-ul roz pe care îl poartă modelul, încurajează femeile să-și exprime frumusețea și feminitatea. Fără îndoială, fiecare nuanță de nude este extrem de delicioasă!

Rouge Velvet The Lipstick Nude

Bourjois lansează noua colecție Velvet The Lipstick Nude, o colecție de nuanțe delicioase de nude! Răsfață-te cu rujuri mate în tonuri de bej, piersică, roz și maro!

Rujul Velvet The Lipstick

Culoare, efect mat și rezistență de până la 24 de ore.

Nuanțe: NOU #16 Caramel
NOU #15 Peachy Nude
NOU #13 Brown Violine
NOU #14 Dark Chocolate
#01 Hey Nude!
#02 Flaming Rose
#03 Hippink Chic
#12 Brunette

Produsele sunt disponibile începând cu luna noiembrie 2017.

Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-și stabili prețurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziționate de la Coty (Furnizor), indiferent de prețul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoții. De asemenea, Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să își stabilească propria politică promoțională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienților săi, independent și/sau suplimentar față de operațiunile promoționale inițiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *