Shadow

Noutatile lunii octombrie la Disney+

Fanii Halloween-ului vor avea de unde alege în luna octombrie, odată cu premierele Baubaul [The Boogeyman], Casa Bântuită [Haunted Mansion], Apendice [Appendage] și Fiori [Goosebumps].

Cel mai așteptat titlu luna aceasta este, fără îndoială, cel de-al doilea sezon al serialului Loki de la Studiourile Marvel, iar fanii documentarelor pot aștepta cu nerăbdare Coleen Rooney: Adevărata poveste Wagatha [Coleen Rooney: The Real Wagatha Story] sau povestea legendei hip-hop Tupac Shakur și a mamei sale în miniseria FX Dear Mam a a regizorului premiat Allen Hughes.

Disney+ logo

Marvel Studios: LOKI, SEZONUL 2

Serial original Disney+ | Un episod nou pe săptămână
6 octombrie

Sezonul 2 din “Loki” debutează după finalul șocant al sezonului 1, când Loki luptă pentru sufletul Autorității pentru Variația Timpului. Împreună cu Mobius, Hunter B-15 și o echipă de personaje noi și recurente,

Loki navighează într-un multivers în continuă expansiune și din ce în ce mai periculos, în căutarea lui Sylvie, a judecătorului Renslayer, a lui Miss Minutes și a adevărului despre ce înseamnă să deții liberul arbitru și un scop glorios.

DEAR MAMA DE LA FX

Serial original | Toate episoadele sunt disponibile
4 octombrie

De la regizorul premiat Allen Hughes, Dear mama de la FX este un serial în cinci părți, profund personal, care sfidează convențiile poveștilor documentare tradiționale pentru a împărtăși o saga iluminatoare a mamei și fiului, Afeni și Tupac Shakur. Povestea lor este o cronică a posibilităților și contradicțiilor din SUA, de la o perioadă de fervoare revoluționară până la cel mai ostentativ deceniu al culturii Hip Hop.

LA LIMITA CUNOAȘTERII CU JIMMY CHIN
[EDGE OF THE UKNOWN WITH JIMMY CHIN]

Serial original | Toate episoadele disponibile
11 octombrie

În această serie documentară, aruncăm o privire în mințile celor mai mari aventurieri din lume, care ne împărtășesc poveștile lor despre cum au înfruntat frica, pierderile și Mama Natură în cele mai dure condiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *