Shadow

Noutățile lunii octombrie la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL

KIFF – SERIAL NOU

Serialul o urmărește pe Kiff, o veveriță optimistă a cărei poftă de viață o implică în nenumărate aventuri prin orașul ei, alături de iepurașul Barry, prietenul ei cel mai bun. Într-o lume în care animalele și creaturile magice își duc viața de zi cu zi împreună, cei doi trebuie să facă față școlii, relațiilor și comunității lor adesea excentrice.

Din 2 octombrie, de luni până vineri, la 16:50.

KIFF

FANTOMA ȘI MOLLY MCGEE – SEZON NOU

Acum că Președintele a plecat definitiv, Scratch e pregătit de relaxare și de chermeză. Dar când este declarat noul Președinte al Lumii Fantomelor, se trezește dintr-o dată cu o grămadă de noi îndatoriri și responsabilități pe cap. Între timp, o nouă familie se mută peste drum de familia McGee. Soții Chen sunt distractivi, prietenoși și practic perfecți în ochii familiei McGee din toate punctele de vedere… cu excepția unui mic aspect incomod, anume că sunt vânători de fantome.

Din 16 octombrie, de luni până vineri, la 15:50.

HAMSTER & GRETEL – EPISOADE NOI

Gretel Grant-Gomez și hamsterul ei de companie, „Hamster”, primesc superputeri de la extratereștri dar și marea responsabilitate de a fi „eroi pe Pământ”! Însă fratele adolescent al lui Gretel, Kevin, a fost trecut cu vederea de extratereștri și a rămas „adiacent super-eroului”. Acum, Hamster și Gretel trebuie să salveze lumea de fel de fel de super-răufăcători, totul în timp ce își păstrează identitatea secretă!

Din 23 octombrie, de luni până vineri, la 17:50.

MAȘINA TIMPULUI DE LA DISNEY CHANNEL

Vino cu noi într-o călătorie incredibilă printre emisiunile emblematice de pe Disney Channel pentru a sărbători cea de-a 100-a aniversare Disney!

Din 14 octombrie, sâmbătă, până luni, 16 octombrie, de la 07:55 până la 12:25 (bloc de animație) și de la 18:20 până la 23:20 (bloc de programe live action).

DISNEY JUNIOR

SUPER PISICUȚE – EPISOADE NOI

Lumea crede că Bitsy, Ginny, Sparks și Buddy sunt doar niște pisicuțe adorabile care se distrează în spațiul de joacă Purr ‘N’ Play. Dar, când necazurile bat la ușă, se transformă în… Super Pisicuțe! Îndreptând fărădelegile oriunde apar, aceste patru feline au misiunea de a proteja animalele de companie și oamenii din Kittydale de răufăcători precum Dl Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar și Zsa-Zsa. Folosindu-și superputerile, gadgeturile pisicoase și, cel mai important, bunătatea și empatia lor, Super Pisicuțele fac lumea un loc mai bun și mai „miau-nat”.

Din 2 octombrie, de luni până vineri, de la 8:30.

EROII ÎN PIJAMA: APĂRĂTORII NOPȚII – EPISOADE NOI

Alăturați-vă lui Connor, Amaya și Greg în super aventurile lor contra răufăcătorilor nopții. Cu puterile amuletelor, Greg devine Șopi, Amaya devine Bufnița iar Connor devine Pisoi. Costumele lor arată ca pijamale dar ei sunt Eroii în pijama!

Din 14 octombrie, de luni până vineri, de la 17:00.

DISNEY 100 – ESTE TIMPUL SĂ SĂRBĂTORIM! – BLOC DE PROGRAME

Vă invităm să sărbătorim 100 de ani de Disney cu o zi plină de aventuri și distracții pentru a ne juca și a ne bucura împreună cu personajele tale preferate: Mickey și gașca Spidey, Sophia și prințesele Disney și mulți alții.

Pe 16 octombrie, urmăriți premiera filmului „A fost odată un studio” unde personajele îndrăgite din animațiile Disney se întâlnesc pentru o reuniune veselă, amuzantă și emoționantă și o fotografie de grup, pentru a sărbători cea de-a 100-a aniversare Disney.

Pe 16 octombrie, luni, de la 7:00.

PETRECERE NON-STOP – AVENTURILE TINERILOR JEDI – BLOC DE PROGRAME

Sâmbătă și duminică dimineață fiți alături de prietenii Kai, Lys și Nubs și pilotul Nash Durango care pornesc în noi deplasări pline pe peripeții și misiuni eroice, explorând lumea și dobândind învățăturile Jedi.

Serialul animat îi urmărește pe tinerii Jedi în timp ce studiază căile Forței, explorează galaxia, ajută oamenii și creaturile care au nevoie și învață pe parcurs abilități valoroase necesare pentru a deveni Jedi. Acțiunea se desfășoară în Înalta Republică și îî are în centrul său pe Kai, Lys și Nubs, care sunt trimiși de maestrul Yoda să se antreneze la un templu Jedi în frumoasa lume Tenoo, sub tutela maestrei Zia. Împreună pornesc în aventuri pe Tenoo și în galaxie, la bordul lui Crimson Firehawk, alături de Nash și de droidul RJ-83. Ei îi ajută pe cei aflați în pericol, se luptă cu pirați ticăloși, descoperă ființe exotice, dar, în primul rând, învață ce înseamnă să fii un bun prieten.

Din 7 octombrie, sâmbătă și duminică, de la 9:30.

COSTUME DE HALLOWEEN – BLOC DE PROGRAME

Anul acesta veniți și sărbătoriți Halloween-ul la Disney Junior! Timp de 4 zile cei mici se pot bucura de un maraton de episoade noi și episoade tematice , noi din Mickey Mouse, Spidey și Evrica!

Urmăriți-ne pe Disney Junior de pe 28 până pe 31 octombrie, de la 9:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *