free download 78 travel guides written by experts

Noutăți în grila Happy Channel

“O grămadă de caramele” începe luni (18 septembrie) cu un episod special

Săptămâna începe în forță la Happy Channel! Luni (18 septembrie), va avea premiera “Blestemul”, prima parte a trilogiei “O grămadă de caramele”. În ziua lansării, telespectatorii vor putea urmări de la ora 18.00 până la ora 20.00 primele două episoade ale celui mai așteptat serial al toamnei.

Happy Channel difuzează vineri (15 septembrie) ultimul episod al serialului “Fiorella, spune da!”, urmând ca în noua săptămână, să revină în program “Chemarea Destinului”. Producția de succes marca Televisa îi are ca protagoniști pe Horacio Pancheri și Paulina Goto și va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 13.00.

Chemarea destinului

Începând din 18 septembrie, telespectatorii Happy Channel vor avea în grilă cel mai nou proiect realizat de Ruxandra Ion, “O grămadă de caramele”, care se va lansa luni cu un episod special de la ora 18.00. Astfel, în ziua premierei, telespectatorii vor avea parte de o difuzare specială a primelor două episoade. Din 19 septembrie, fanii vor putea urmări “O grămadă de caramele”, în fiecare luni și marți, de la ora 19:00 la ora 20:00, cu reluare seara la ora 23:45.

“O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primăvară la Happy Channel. Realizat de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, serialul filmat integral cu telefonul mobil îi aduce în atenția publicului pe unii dintre cei mai talentați și apreciați actori din România. Din distribuție fac parte: Carmen Tănase, Marian Râlea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Ioana Ginghină, Dana Dembinski, Ion Ion, Andrei Aradits, Andreea Ibacka, Andreas Petrescu, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Silviu Mircescu, Rapha, Mihai Bubu Cernea, Tatiana Șelaru, Elisa Ciocan, Tiberiu Herdea, Tudor Roșu, VictorȚăpeanu, Mihai Marinescu Elena Șeulean, cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În această toamnă, fii cu ochii pe Happy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *