free download 78 travel guides written by experts

Noutati concert Costel Busuioc

Talentul desemnat de Dumnezeu, sa cante in locul lui Pavarotti, Costel Busuioc,  este fericit sa afle ca pe 29 iunie va concerta cu sala plina.
   
Biletele pentru concertul sau, se vand ca painea calda, pana la acest moment, inregistrandu-se vanzari de peste 2300 de locuri.
   
Organizatorii, preconizeaza ca in cursul saptamanii viitoare sa se epuizeze toate locurile disponibile. Numai pe site-ul www.vreaubilet.ro se fac zilnic, zeci de rezervari, iar la casele de bilete cererea este in continua crestere.
   
Acest fapt, demonstreaza ca multi romani sunt capabili sa se bucure de calitatile vocale deosebite si ca isi doresc sa fie alaturi de Costel, sa-l incurajeze si sa-l felicite pentru eforturile extraordinare prin care reuseste sa faca performanta.
   
Este de apreciat faptul ca s-a ancorat intr-un proiect, pe care nu isi doreste sa il abandoneze, indiferent de riscurile pe care, cu siguranta si le-a asumat deja. Este clar, ca viata lui de pana acum, nu va avea cum sa se compare cu ceea ce urmeaza, insa nimeni nu are dreptul sa faca presupuneri cu privire la  viata personala, de vreme ce munca lui depaseste orice limite.
   
Profesionisti in domeniu, din Spania, ii construiesc cariera, ocupandu-se atent de fiecare detaliu,  avand o imensa incredere in forta lui.

Insusi, Presedintele juriului “Hijos de Babel” si Directorul Onorific al Sony BMG Spania, si-au exprimat dorinta de a  fi prezenti la acest concert atat de important in cariera lui .

Este pentru prima data, cand supranumitul  “ Pavarotti din Carpati”, va canta timp de 90 de minute ,acompaniat de 50 de instrumentisti.

Concertul va contine arii de opera precum “Che gelida manina”, “La donna e mobile”, ”E lucevan le stelle”, “Nessun dorma”, dar si celelalte melodii incluse pe albumul sau, “Il Mondo”, “ Santa Lucia”, “Spanish eyes”, ”Ave Maria”, ”Caruso”, ”Granada”, “ O sole mio”.

In cursul saptamanii viitoare ( 26-28 iunie) ,Costel Busuioc se va afla la Targoviste, urmand a efectua repetitii la Filarmonica “Muntenia” din Targoviste, alaturi de dirijorul Marius Hristescu.

Bucuresti, 20.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *