free download 78 travel guides written by experts

Noul sistem de navigatie RNS 510 pentru Volkswagen Touareg

* Afisaj touch-screen in format 16:9
    * Vizualizare harti in mod 3D si afisare a hartilor topografice
    * Hard-disk integrat de 30 GB si port pentru carduri SD
    * Sistem DVD pentru redare CD-uri audio si filme DVD
    * Posibilitatea conectarii la un tuner TV hibrid si la un sistem integrat de telefonie mobila cu Bluetooth “Premium”

Noul sistem de navigatie si radio RNS 510 de la Volkswagen nu numai ca reuneste foarte multe functii multimedia, dar poate fi combinat cu un tuner TV hibrid si cu un sistem de telefonie mobila cu Bluetooth „Premium”. Disponibil in acest moment pe piata, RNS 510 poate fi comandat optional pentru Touareg, la un pret de 2.020 euro. RNS 510 de la Volkswagen este un usor de controlat, prin intermediul unui afisaj digital sensbil. Sunt disponibile si butoane aditionale, pentru a sprijini acest concept usor de utilizat. Noul sistem are un procesor de inalta performanta, care ii permite sa calculeze rute foarte rapid si sa afiseze sectiuni ale unei harti in format 16:9. Un hard-disk integrat, de 30 GB, are rolul de a stoca date pentru sistemul de navigatie si poate fi utilizat si pentru salvarea continutului audio (MP3 / WMA). Afisajul de rezolutie inalta permite acum vizualizarea hartilor in mod tri-dimensional si ofera o calitate excelenta la redarea fotografiilor si a clipurilor video. In plus, noul RNS 510 poate afisa si detalii topografice ale hartilor, o caracteristica foarte utila pentru cei care conduc in afara soselei.

Sistemul DVD integrat suporta redarea unor formate audio comune, cum ar fi MP3 si WMA (Windows Media Audio) in plus fata de rularea filmelor (doar atunci cand vehiculul este parcat). Sunetul in aceste formate poate fi accesat si prin intermediul unui port pentru carduri SD, situat in partea din fata a unitatii. Un modul audio cu zece difuzoare si putere 4×20 Wati face parte din caracteristicile acestui sistem. RNS 510 costa 2.020 euro pentru Touareg.

Spectrul utilizarii noului RNS 510 poate fi extins cu ajutorul unui tuner TV hibrid. Acesta face posibila receptia posturilor TV analogice, dar si a celor cu emisie digitala (DVB-T). Receptia canalelor digitale (in functie de disponibilitatea pe retelele locale) asigura o calitate excelenta a imaginii. In plus, stirile de ultima ora pot fi vizionate prin intermediul sistemului teletext integrat. Aceste functii pot fi utilizate doar atunci cand vehiculul este parcat. Receptia TV este disponibila optional pentru RNS 510, la un pret de 1.190 euro.

Utilizarea telefonului mobil este usurata atunci cand RNS 510 este combinat cu sistemul Bluetooth „Premium”. Acest dispozitiv are un buton cu denumirea „Telefon”, pentru o operare mai usoara. Apasarea acestuia ofera acces direct la meniul de baza al telefonului. Functiile meniului, cum ar fi vizualizarea agendei telefonice sau apelarea directa a unui numar de telefon pe tastatura virtuala cu zece butoane, sunt utilizate prin intermediul afisajului digital. Dispozitivul „fara maini” premium poate fi comandat optional, la un pret de 640 de euro.

Bucuresti, 3.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *