Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noul Ministru pentru Dezvoltare Regionala lanseaza

Centrul de Informare INTERREG IVC Est în Katowice

·    INTERREG IVC este programul de cooperare interregionala finanţat prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regionala 2007-2013.
·    Un nou centru de informare se deschide in Katowice pentru a asigura asistenţă beneficiarilor din zona de est.
·    Ministrul polonez pentru Dezvoltare Regională, Elżbieta Bieńkowska, va participa la deschiderea Centrului de Informare în data de 10 decembrie 2007.

Programul de cooperare interregională – INTERREG IVC, a fost aprobat oficial de Comisia Europeană la data de 11 septembrie 2007 şi a fost lansat, în data de 21 a aceleiaşi luni, la Lisabona, Portugalia.
Secretariatul Tehnic Comun, cu sediul la Lille, Franţa, va coordona implementarea programului, asistat de patru centre regionale de informare. Centrul de Informare a zonei de est, situat la Katowice, va acoperi şapte ţări: Austria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Slovacia, Slovenia, Bulgaria şi România.

Lansarea oficială a Centrului din Katowice va avea loc luni, 10 decembrie 2007, orele 9.00 şi va fi urmată de primul seminar regional pentru potenţialii beneficiari de finanţare în cadrul programului INTERREG IVC.

Recent numitul Ministru al Dezvoltării Regionale, Elżbieta Bieńkowska, va participa la eveniment, împreună cu Jan Olbrycht, Vice-Preşedinte al Comitetului de Dezvoltare Regională din cadrul Parlamentului European, Janusz Moszyński, Mareşal al Regiunii Silezia, şi Michel Lamblin, Director al Programului INTERREG IVC.

Intervenţiile participanţilor vor fi urmate de o conferinţă de presă, la orele 10.00.

Bucuresti, 9.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *