metalshow

Nou magazin online dedicat produselor anti-virus Bitdefender

  • Tranzactionarea online prin card se face prin solutia Avangate® de la GECAD ePayment

BWM Mediasoft SRL Romania, parte a grupului BWM Mediasoft, anunta lansarea unui magazin on-line dedicat în întregime comercializarii produselor antivirus BitDefender, creat exclusiv pentru clienti români.

Clientii români au la dispozitie plata prin carduri de credit/debit, precum si transferul bancar (ordin de plata). Tranzactionarea platilor cu card este efectuata de catre GECAD ePayment, asigurand astfel clientilor un serviciu sigur si eficient de plata on-line.

„Decizia lansarii noului magazin on-line dedicat clientilor români este continuitatea logica a efortului depus de mai bine de 2 ani în vederea promovarii si vanzarii produselor antivirus BitDefender pe pietele internationale si in special cele francofone. Scopul este desigur cresterea vanzarilor si a cotei de piata detinute de BitDefender raportat la celelalte solutii antivirus concurente.
 
Noul site //bitdefender.bwm-mediasoft.ro permite vizitatorilor sa consulte gama completa de produse BitDefender punandu-se accentul pe doua mari sectiuni « Produse pentru persoane fizice » si « Produse pentru întreprinderi ». Ergonomia site-ului faciliteaza mult navigarea, consultarea fiselor produselor si procesul de comanda. Unul din elementele care asigura confortul cumparatorilor este si posibilitatea de a plati online prin card bancar. Avangate®, solutia proprietara GECAD ePayment, este cea care a raspuns cel mai bine prin nivelul de securizare a datelor, prin complexitatea instrumentelor de gestionare a comenzilor, precum si prin simplitatea oferita utilizatorilor finali in procesul efectiv de comanda si tranzactionare.

Solutia e-commerce BWM ESD 1.1, solutie proprietara BWM Mediasoft, permite gestionarea intregului circuit al comenzilor cu ajutorul unui workflow complet ce contine modulul de comenzi, modulul de facturare automata, modulul de gestionare a livrarilor prin download dar si pe cale fizicà, etc. Functionalitati puternice de emailing permit trimiterea de emailuri personalizate in functie de profilul cumparatorilor astfel incat impactul acestor campanii de emailing sa fie cat mai mare.

„Prin extinderea plajei de distributie a produselor BitDefender pe piata din Romania, BWM Mediasoft are un aport important la cresterea industriei locale de comert electronic. Astfel, oferta de produse se largeste iar romanii vor beneficia de serviciile de calitate ale unui distribuitor experimentat pe piata din afara. Ne bucuram de asemenea ca suntem parte din acest proiect, asigurand securitatea si confortul tranzactiilor online prin card bancar,” spune Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment International.

Bucuresti, 22.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *