Nokia primeste trei premii

din partea revistei britanice Mobile News
Pentru al doilea an consecutiv, Nokia obţine titlul de „Cel mai bun producător de telefoane mobile”

 
Nokia, cel mai important producător de terminale mobile din lume, a fost în centrul atenţiei la Premiile Mobile News de anul acesta, decernate la Londra. Nokia a câştigat premiile pentru ”Producătorul anului”, „Cel mai inovator produs” şi „Cel mai avansat produs din punct de vedere tehnologic”. 
 
Juriul, format din experţi în domeniul mobilităţii, a acordat companiei Nokia mult-râvnitul titlu de "Producător al anului", datorită acţiunilor ”curajoase” întreprinse în 2005: lansarea sub-brand-ului Nokia Nseries, pătrunderea în teritorii noi prin intermediul platformelor Nokia dedicate muzicii şi utilizatorilor tineri, reafirmarea poziţiei de leadership în design şi constituirea unei noi forţe de vânzări.
 
Nokia a câştigat, de asemenea, premiul pentru ”Cel mai inovator produs”, pentru Nokia N91. Recunoscut pentru calitatea experienţei muzicale mobile pe care o oferă, Nokia N91 este dispozitivul muzical vârf de lance din performanta şi revoluţionara gamă multimedia Nokia Nseries. Nokia N91 este primul dispozitiv 3G cu hard disk integrat de 4 GB, punând la dispoziţia utilizatorilor cea mai mare capacitate de stocare existentă până acum pe un terminal: până la 3000 de melodii sau echivalentul a 12,5 ore de calitate audio fără precedent.
 
Companiei Nokia i-a fost decernat şi premiul pentru ”Cel mai avansat produs din punct de vedere tehnologic", pentru Nokia N92. Nokia N92 este primul dispozitiv mobil din lume cu DVB-H integrat şi reprezintă un important pas înainte atât pentru industria de mobilitate, cât şi pentru industria de televiziune. În contextul apropiatei lansări globale a serviciilor de televiziune DVB-H, planificată pentru anul acesta, Nokia N92 oferă o perspectivă asupra felului în care vom consuma televiziune mobilă în viitor.
 
Mats Wolontis, Director executiv al operaţiunilor Nokia în Regatul Unit:  "Toţi angajaţii Nokia au muncit foarte mult în 2005 pentru a consolida poziţia de producător-lider a companiei şi pentru a crea dispozitive ultramoderne, precum Nokia N91 şi Nokia N92. Este minunat ca această muncă să ne fie recunoscută – mai ales atunci când recunoaşterea vine din partea colegilor noştri din industria de mobilitate."
 
Despre Premiile Mobile News
Aflate acum în cel de-al 12-lea an de desfăşurare, Premiile Mobile News vin să răsplătească cele mai bune produse, servicii, inovaţii şi companii din industria de comunicaţii mobile a Regatului Unit. Premiile au 15 categorii, care acoperă toate zonele industriei, de la "Cel mai bun dealer/comerciant de mici dimensiuni" la "Cel mai bun producător". 
 
Despre Nokia
Nokia este liderul mondial în comunicaţii mobile, stimulând creşterea durabilă în cadrul mai larg al industriei mobilităţii. Nokia îi ajută pe oameni să comunice unul cu celălalt şi să aibă acces la informaţiile care îi interesează, prin intermediul unor produse inovatoare şi uşor de folosit, printre care telefoane mobile, dispozitive şi soluţii pentru imagini, jocuri, informaţie şi afaceri. Nokia oferă echipamente, soluţii şi servicii pentru operatorii de reţele mobile şi pentru corporaţii.
 

Bucuresti, 11.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *