free download 78 travel guides written by experts

Nokia N95 a fost desemnat Telefonul Media al Anului 2007-2008 în Europa

Nokia a anunţat astăzi desemnarea computerului multimedia Nokia N95 drept Telefonul Media al Anului 2007-2008 în Europa de către European Imaging and Sound Association (EISA), una dintre cele mai importante asociaţii de presă cu profil electronic.

Referitor la acest premiu, organizaţia EISA a declarat că terminalul N95 s-a remarcat în principal prin faptul că dispune de "toate funcţiile pe care şi le-ar putea dori cineva de la un dispozitiv mobil.”  În plus, în acordarea premiului, juriul a precizat că “terminalul Nokia 95 nu este doar un simplu telefon sau un simbol al statului social; Nokia N95 este în primul rând un instrument de comunicare de generaţie viitoare – modalitatea ideală de a fi mereu implicat şi conectat la lumea din jur.” Printre funcţiile dispozitivului Nokia N95 luate în calcul de juriu se numără sistemul de navigaţie GPS, camera de 5 megapxeli cu tehnologie optică de la Carl Zeiss şi capabilităţile de înregistrare video în format MPEG4, cu până la 30 de cadre pe secundă. EISA a remarcat de asemenea vitezele mari de transfer de date, de până la 3,5 Mb/s, browser-ul web avansat, capabilităţile Wi-Fi, slotul pentru cartele microSD şi compatibilitatea cu numeroase formate muzicale.

“Este evident faptul că dispozitivul Nokia N95 a ridicat standardele industriei la un nou nivel şi suntem încântaţi de faptul că revistele de specialitate din Europa ne-au oferit această distincţie”, a declarat Jonas Geust, head of Nokia Nseries Players Category, Multimedia, Nokia. “Acest premiu confirmă, totodată, eficienţa strategiei care se află în spatele gamei Nokia Nseries – aceea de a lansa pe piaţă dispozitive multimedia de înaltă performanţă, datorită cărora convergenţa digitală devine realitate".

EISA este o organizaţie editorială din Europa, cu profil tehnologic, din care fac parte aproape  50 de publicaţii din domeniul audio, video, electronic şi fotografic, din 18 ţări.  Anual, organizaţia oferă premii pentru cele mai valoroase echipamente din diverse categorii.

Lista completă a funcţiilor dispozitivului Nokia N95 este disponibilă la adresa www.nseries.com/n95.

Pentru fotografii la calitate de tipar, vă rugăm să vizitaţi www.nokia.com/press>photos.

Bucuresti, 15.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *