metalshow

Noi produse Genius – prezentari

G-Pen 450 – documente personalizate, mai multă libertate de exprimare

O ustensilă eficientă atât în aplicaţiile Office, cât şi cele Internet, noua tăbliţă grafică G-Pen 450 de la Genius, îţi va reda pofta de scris şi de distracţie. Ideală pentru prezentări sau notiţe la birou, dar şi pentru a-ţi colora şi personaliza conversaţiile pe chat, noua tăbliţă grafică îţi va oferi mai multă libertate de exprimare şi documente personalizate. Pentru cei pasionaţi de fotografie,  G-Pen 450 se adaptează oricărui software de editare a fotografiilor, controlând detalii pentru forme şi grosimi. G-Pen 450 include un creion electronic ale cărui două butoane pot fi setate precum cele ale unui mouse. Astfel, pe lângă inovaţia pe care o aduce, tăbliţa grafică păstrează utilitatea vechilor tale instrumente de lucru. Mai mult, G-Pen 450 beneficiază de shortcut-uri pentru Office şi Internet, şi este dotat cu un program PenSuite care conţine Annotate All/Word, Pen Commander, PenMail, PenSigner şi PenPresenter.

Produsul este disponibil în România prin partenerii Genius şi are un preţ de referinţă de 159,9 ron.

Specificaţii:

·         Display 4”x 5.5”

·         Creion electronic cu senzitivitate 1024

·         Ideal pentru prezentări şi adnotări

·         Funcţie handwriting pentru Messenger 

·         Software PenSuite – Annotate All/Word, Pen Commander, PenMail, PenSigner şi PenPresenter

Camerele web iSlim îţi pun la încercare creativitatea

Potrivită atât pentru redarea imaginilor şi clipurilor video de calitate superioară, cât şi pentru editarea şi crearea fotografiilor personalizate, noua serie de camere web Genius iSlim 1300 şi 1300 AF îţi va facilita, în orice moment al zilei, comunicarea online cu prietenii punându-ţi în acelaşi timp la încercare creativitatea.

Webcam-ul beneficiază de o rezoluţie de 1.3 megapixeli şi senzor CMOS oferind astfel imagini de calitate chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. De asemenea, microfonul încorporat şi funcţia de auto-focus oferă garanţia unor conversaţii video reuşite. În plus, pentru acele momente distractive pe web, iSlim a fost echipată cu Genius WebMate pentru editarea imaginilor, Crazy Talk Avatar Creator pentru figuri animate create din imagini şi Crazy Talk Cam Suite pentru editarea avatarelor video prin adăugarea de expresii faciale şi accesorii.

Ambele camere sunt uşor de folosit prin conectarea USB 2.0 şi prin butonul IM, ce asigură legătura imediată la MSN, Skype sau Youtube, fără a fi nevoie de drivere. Designul este unul atrăgător şi practic prin suportul multifuncţional integrat. În plus, iSlim 1300 şi 1300 AF sunt compatibile cu sistemele de operare Windows XP SP2 şi Vista operation System.

Produsul este disponibil în România prin partenerii Genius şi are un preţ estimativ de 80 ron.

Specificaţii:

    * Cameră de 1.3 megapixeli cu microfon încorporat
    * Buton IM cu legătură directă la Skype şi MSN Messenger
    * Dispozitiv pentru protejarea camerei (iSlim 1300 AF)
    * Auto-focus  pentru redarea imaginilor de o calitate superioară (iSlim 1300 AF)
    * Conectare imediată la Skype, MSN Messenger, Yahoo şi AIM
    * Clipurile video sunt compatibile cu ecranele LCD şi cele de notebook
    * Conectare USB 2.0
    * File sharing pentru YouTube
    * Software: Crazy Talk Avatar Creator şi Cam Suite

 Bucuresti, 30.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *