Shadow

„Noi preluăm de la client povara administrativă”

Începând cu data de 1 aprilie 2018, Slovenia va trece de la un sistem de taxe clasic la unul fără bariere DarsGo care este obligatoriu pentru toate vehiculele de peste 3,5 tone.

Conform lui Matej Kranjc, reprezentant al furnizorului de servicii de taxe de drum DARS „sistemul de taxe de drum existent a fost depășit în ultimii ani. Avem un volum de trafic din ce în ce mai mare, care cauzează cozi lungi la barierele pentru plata taxelor de drum. De aceea Slovenia avea nevoie de un sistem de taxare modern, fără bariere, cum este cel de la DarsGo.”

DarsGo va acoperi toate autostrăzile, precum și tunelul Karawanken, iar cardurile DARS și aparatele de bord ABC, utilizate în prezent, nu vor mai fi valabile de la 1 aprilie 2018. Creditul actual va fi, desigur, returnat clientului, iar utilizatorii se pot înregistra deja pentru noul sistem de taxe de drum.

DarsGo Box

Uroš Bračun, manager de filială DKV Euro Service Slovenia menționează că: „Noi venim în sprijinul clienților noștri prin preluarea poverii cauzate de dificultățile administrative la înregistrarea pentru plata taxelor de drum din Slovenia și le permitem să se concentreze pe activitatea lor de bază: livrarea mărfii la timp. Pentru a asigura asta, noi le oferim un serviciu unic de înregistrare. Autovehiculele care au fost deja înregistrate în Slovenia prin intermediul DKV vor fi, de asemenea, recomandate clientului pentru a fi înregistrate în noul sistem de taxe de drum. Astfel se reduce considerabil efortul necesar pentru înregistrare.”

Utilizatorul poate opta pentru livrarea gratuită a dispozitivelor sale On Board (OBUs) în cadrul Uniunii Europene sau pentru ridicarea acestora din stațiile de service DARS preselectate.

DKV acționează ca furnizor de servicii complete. Aceasta înseamnă că oferă clienților nu doar plata taxelor de drum în Slovenia, ci tot ceea ce este necesar pentru un concept complex de aprovizionare. De exemplu, achitarea taxelor de drum în 30 de țări europene, alimentarea cu combustibil în cele peste 46.000 de stații partenere din întreaga Europă, restituirea taxelor și servicii pentru autovehicule. Clientul va primi o singură factură, cu defalcarea transparentă a tuturor costurilor.

Mai multe informaţii suplimentare găsiţi aici: www.dkv-euroservice.com/ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *