free download 78 travel guides written by experts

Nikon lanseaza trei obiective NIKKOR cu montura Z din linia S, adaptorul pentru montura FTZ si dezvolta obiectivul Noct de 58 mm, f/0.95 S

SKIN, unic importator Nikon in Romania are placerea sa anunte trei noi obiective compatibile cu aparatele foto mirrorless in format FX din sistemul sau cu montura Z si noul adaptor pentru montura FTZ. Obiectivul cu zoom standard NIKKOR Z 24-70mm f/4 S, obiectivul cu distanta focala fixa si unghi larg NIKKOR Z 35mm f/1.8 S si obiectivul cu distanta focala fixa standard NIKKOR Z 50mm f/1.8 S vor functiona cu noua montura cu diametru mai mare a sistemului.

NIKKOR Z 35mm f/1.8 S
NIKKOR Z 35mm f/1.8 S

NIKKOR Z 24-70mm f/4 S, NIKKOR Z 35mm f/1.8 S şi NIKKOR Z 50mm f/1.8 S sunt obiective interschimbabile din linia S. Linia S este o categorie nou-proiectata de obiective NIKKOR cu montura Z, care stabileste un nou etalon in performanta optica, in timp ce creeaza noi definitii pentru calitate si design. Aceste obiective obtin performante de redare care le depasesc pe ale obiectivelor convenţionale f/4 si f/1.8.

In plus, adaptorul pentru montura FTZ a fost proiectat pentru a permite utilizatorilor de aparate foto SLR de la Nikon sa isi utilizeze obiectivele NIKKOR cu montura F cu noul sistem cu montura Z si sa se bucure de avantajul unei mari varietati de caracteristici ale obiectivelor in activitatea lor fotografica.

Dezvoltarea obiectivului NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct

Nikon dezvolta in prezent obiectivul NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct, un obiectiv cu distanta focala fixa standard, cu focalizare manuala. Acesta va urmari obtinerea unor performante optice superioare si va fi pozitionat in varful gamei de obiective din linia S.

Pe langa acest obiectiv, Nikon isi propune sa realizeze o varietate de noi obiective. Nikon va continua sa isi extinda linia de obiective atractive, de inalta performanta NIKKOR cu montura Z, care extind si mai mult libertatea de expresie creativa a fotografilor.

NIKKOR Z 24-70mm f/4 S si NIKKOR Z 35mm f/1.8 S vor fi disponibile in Romania la sfarsitul lunii septembrie, iar NIKKOR Z 50mm f/1.8 S va fi disponibil la sfarsitul lui octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *