free download 78 travel guides written by experts

Nicoleta Tomescu se alătură Softelligence în calitate de Head of PMO

Softelligence, partener tehnologic strategic pentru industria bancară și de asigurări, are un nou Head of PMO, în persoana Nicoletei Tomescu.

Cu o experiență de peste 15 ani în mediul financiar-bancar și de leasing, Nicoleta va coordona activitatea din pespectiva de operational finance avand ca obiectiv să asigure un echilibru optim al activității strategice pe care o desfășoară compania pentru portofoliul de clienți din zona financiar-bancară, atât din România, cât și din străinătate, incluzând proiecte livrate în țări precum Marea Britanie și Canada.

“E o mișcare curajoasă dar oarecum firească având în vedere experiența anterioară de colaborare cu echipa Softelligence în multe proiecte provocatoare, printre care si un proiect de implementare IFRS 9 dus la capăt cu succes.
Sunt încântată că voi avea aici oportunitatea de a participa cu experiența acumulată în domeniul bancar și financiar, la mai multe proiecte complexe de eficientizare si optimizare, pentru clienți regionali sau chiar globali. În plus, mi-am dorit mult să particip direct, din miezul industriei IT la unele dintre cele mai spectaculoase procese evoluționale”, explică Nicoleta Tomescu.

NicoletaTomescu, Softelligence
NicoletaTomescu, Softelligence

Softelligence a fost inclusă în clasamentul FT1000 al companiilor cu cea mai rapidă creștere, publicat recent de Financial Times. Compania se numără astfel printre cele doar 11 firme din România ce au intrat în topul FT1000.

“Suntem bucuroși să o avem pe Nicoleta alături de noi. Este un câștig net pentru echipă și sunt ferm convins că experienta ei în zona de business completează în mod excelent capabilitățile noastre tehnice. Astfel, ne pregătim să derulăm multe proiecte de succes sub leadership-ul ei, în calitatea noastră de parteneri strategici pentru transformarea digitală a industriilor bancare și de asigurări.”, declară Adrian Blidăruș, CEO al Softelligence.

Nicoleta Tomescu a activat anterior în BCR Leasing, ca Chief Operating & Financial Officer supervizand ariile de controlling, raportare, contabilitate si operatiuni, dar și în cadrul BCR, ultima poziție ocupată fiind Head of Retail Service, Delivery. Ca formație profesională, Nicoleta este economist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *