free download 78 travel guides written by experts

NetCamp anunta noile strategii in dezvoltarea Internetului

Mediul  actual de business se confrunta din ce in ce mai mult cu provocarile lansate de dezvoltarea Internetului si impactul pe care acesta il are asupra strategiilor de pozitionare pe piata a companiilor. Avem in fata multiple posibilitati pentru dezvoltarea afacerilor, insa in acelasi timp trebuie sa fim deschisi la idei noi, concepte creative si abordari inovative, care sa indrume companiile pe drumul cel bun in ceea ce priveste politica de dezvoltare.
In acest sens, Evensys organizeaza NetCamp, primul eveniment dedicat noilor strategii in dezvoltarea Internetului. Evenimentul va avea loc pe data de 5 decembrie 2007 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

NetCamp isi propune sa raspunda la intrebarile pe care practicienii in domeniu le au privitor la noile oportunitati deschise de Internet. Evenimentul asteapta participarea practicienilor locali si regionali din sfera Internetului, telecom, software, media sau advertising, precum si a celor interesati de oportunitatile de dezvoltare oferite de mediul online.

NetCamp va beneficia si de experienta lui Dragos Novac, antreprenor implicat in numeroase proiecte legate de Internet si Mobile Internet precum Metropotam, Fourhooks sau Urbee.

"Internetul in Romania a trecut rapid de la nivelul abstract si exotic la o prezenta obisnuita in viata noastra sau la un mediu obligatoriu de considerat al oamenilor de decizie. Aceasta evolutie se reflecta in noi obiceiuri de accesare a informatiilor, in mult mai multe moduri de comunicare sau socializare intre oameni sau chiar in noi oportunitati de afaceri. Netcamp isi propune sa discute despre toate aceste lucruri cu invitati de marca intr-un context local", spune Dragos Novac, antreprenor online.

Vorbitorii invitati sa sustina prezentari in cadrul Netcamp sunt practicieni de renume in domeniul Internetului precum Rodrigo Sepulveda Schulz (Vpod.tv), Miel Van Opstal (Microsoft), Mihai Crasneanu (Grey Juice Lab) sau Nir Manor ( Onmax).
“Nu cred ca mai este nevoie sa vorbim despre cresterea Internetului in Romania. Creste. Nu vrem sa vorbim despre penetrarea Internetului in tara si numarul de utilizatori, sa estimam bugete online sau sa ne comparam la cifre cu tarile din jur. Vrem insa sa vorbim despre continut si aplicatii, despre idei si modele de succes, despre cum se integreaza comunitatea locala in peisajul european si nu in ultimul rand despre directia in care Internetul (fara granite, fara tari sau apartenenta de orice fel) se indreapta”, spune Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

In cadrul Netcamp va fi organizat si NetStart, primul concurs de idei si proiecte dedicate exclusiv Internetului si Mobile Internetului.  Proiectele  trebuie sa abordeze teme precum Content Websites,  Online Applications, Mobile Applications, User Generated Content Websites sau eCommerce Sites si trebuie trimise pana pe data de 30 noiembrie.

Pentru mai multe detalii legate de evenimentul NetCamp precum si despre concursul NetStart puteti accesa site-ul www.netcamp.ro.

Bucuresti, 30.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *