Shadow

Nestlé Professional îmbogățește experiența de cafea premium cu o gamă de soluții din Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks®

Nestlé Professional, expertul Nestlé în domeniul consumului în afara casei ce oferă soluții personalizate de băuturi calde și reci pe bază de cafea și produse culinare unei game foarte largi de clienți, duce experiența de cafea premium la un nou nivel odată cu lansarea programului de cafea We Proudly Serve Starbucks® pentru birouri, spitale, universități, hoteluri, săli de conferințe și zone de agrement din toată România.

Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks® este o soluție integrată de afaceri care oferă soluții de cafea adaptate pentru a răspunde nevoilor clienților săi. Acesta combină puterea și afinitatea mărcii Starbucks® și expertiza în distribuție și acoperirea Nestlé, una dintre cele mai importante companii de produse alimentare și băuturi din lume. De asemenea, Nestlé Professional a semnat un acord de parteneriat cu Cumpăna pentru distribuția de soluții de cafea pentru consum în afara casei. Cumpăna este una dintre cele mai importante companii specializate în furnizarea de apă dulce proaspătă pentru angajații și vizitatorii oricărui tip de companie.

Nestle Romania We Proudly Serve Starbucks

“Prin acest nou parteneriat ne propunem să ne creștem distribuția cu soluțiile de cafea Nestlé în birourile medii și mari, oferind clienților un portofoliu complet de soluții de cafea completat de soluții de apă de înaltă calitate oferite de partenerul dumneavoastră Cumpăna. Cafeaua și apa reprezintă combinația de băuturi care nu trebuie să lipsească din niciun spațiu de birou si nu numai, iar pachetul de soluții pe care îl putem oferi clienților este de neegalat”, a spus Ovidiu Tunaru, Business Executive Officer Nestlé Professional regiunea de sud-est.

“De-a lungul celor trei decenii de activitate, parteneriatul nostru cu Nestlé Professional reafirmă integritatea cu care ne desfășurăm afacerile și încrederea pe care am câștigat-o de la clienții noștri. Această nouă colaborare cu cea mai mare companie de alimente și băuturi din lume ne permite să ne consolidăm poziția de furnizor de soluții de hidratare pentru locurile de muncă din România. Pachetul cuprinzător oferit de Cumpăna alături de Nestlé Professional prin Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks® transmite un mesaj clar întreprinderilor mijlocii și mari: acum pot găsi soluții de apă de înaltă calitate și o experiență de cafea premium într-un singur loc. Acest parteneriat ne permite să răspundem nevoilor diverse ale clienților noștri, oferindu-le soluții de hidratare fiabile și o experiență exclusivă de cafea. Suntem dedicați să furnizăm cele mai bune servicii și produse clienților noștri, asigurându-ne că rămânem în ton cu cerințele și așteptările într-un mediu de afaceri în continuă schimbare”, a declarat Florin Dănilă, director general, Cumpăna.

Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks® are la bază Alianța Globală pentru Cafea formată în 2018 între Nestlé și Starbucks, care îi asigură companiei Nestlé dreptul de a comercializa, vinde și distribui produse de cafea Starbucks prin canalele de acasă și din afara casei, în afara magazinelor Starbucks.

Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks™ oferă, în România, soluții de cafea Starbucks premium de înaltă calitate pentru birouri, spitale, universități, hoteluri, săli de conferințe și zone de agrement, astfel încât să poată crea experiențe de cafea semnificative și excepționale pentru angajații/clienții lor. Clienții au la dispoziție o soluție atractivă de cafea premium, cu o gamă largă de băuturi – de la băuturile clasice pe bază de espresso, gama de băuturi reci, până la băuturile sezoniere emblematice cunoscute din cafenelele Starbucks®.

Pentru mai multe detalii despre programul de cafea We Proudly Serve Starbucks®, vizitați site-ul web We Proudly Serve Starbucks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *