Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nause lanseaza single-ul “Dynamite”

Pentru prietenii din copilarie Jacob Criborn si Leonard Scheja, motivatia suprema ramane progresul. Cunoscuti ca duo-ul suedez Nause, aventura lor muzicala a inceput in momentul in care au decis sa produca muzica progressive house, decizie care le-a adus pana in prezent peste 100 milioane de stream-uri si fani de pe toate continentele.

Creatiile lor sunt o combinatie rara din energia muzicii dance cu momente in care versurile sunt cantate la unison de public, acesta fiind si trademark-ul duo-ului suedez. Uniti de viziunea lor diferita asupra muzicii, cei doi au lansat piesele “Made Of” si “Hungry Hearts”, care i-au dus in turnee internationale si in fata publicului din toata lumea.


Anul 2016 a adus cu el surprize si schimbari pozitive pentru cei doi artisti. Dorinta lor de a face muzica electronica cu un puternic mesaj emotional i-a adus in familia Warner Music, un vis devenit realitate pentru suedezi.

Single-ul “Dynamite” a captat in el dinamica pop dar si energia caracteristica festivalurilor, un tribut subtil catre inspiratia care le-a influentat stilul muzical.

In acelasi timp, prezenta de peste vara la un numar mare de festivaluri internationale le-a oferit posibilitatea de a se afirma la un nou nivel.

Nause a lucrat la single-ul “Dynamite” mai mult de un an, colaborand cu vocalistul Zac Walters (trupa Pretty Sister).

Despre acest single, baietii declara: “Suntem absolut nerabdatori si incantati sa prezentam rodul muncii noastre publicului din intreaga lume”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *