free download 78 travel guides written by experts

Nadine găteşte cu Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”

În ediţia din 10 noiembrie a emisiunii Politică şi delicateţuri, Nadine îl secondează pe Mircea Dinescu în bucătărie, la gătit raci. Doar că racii din castron sunt vii! Cum face faţă provocării vedem duminică, la ora 15.00, la TVR 1.

Hotărâtă şi cu şorţul pus, Nadine vine pregătită să gătească cot la cot cu poetul, căci mărturiseşte că este destul de pricepută într-ale bucătăriei. Dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg! Dinescu are pe masă un castron plin cu raci… vii.

Cuprinsă de milă pentru bietele fiinţe, Nadine aproape nu poate să privească procesul de curăţare şi gătire a racilor: „Mi-a fost foarte milă de raci pentru că am o mare frustrare că nu mi-am depăşit condiţia asta primitivă de a mânca fiinţe! Jumătate de an sunt vegană, nu mă ating de carne, dar după, dezvolt tot felul de mici carenţe… Duc o bătălie să reuşesc să-mi anihilez instinctele primitive de a păpa animalele” (Nadine).

După ce racii sunt gata, Dinescu umple dovlecei şi vinete cu un amestec mai puţin obişnuit: fasole şi maioneză, apoi adaugă cozile de raci, iar ideea o face pe Nadine să exclame cu încântare: „Voi face şi eu acasă, evident fără raci!”

Nadine si Mircea Dinescu la Politica si delicateturi
Cu siguranţă, după o masă copioasă, merge o discuţie savuroasă: Nadine reuşeşte să îl uimească pe Mircea Dinescu cu felul său de a fi, cu povestea incredibilă de viaţă, cu reperele sale spirituale, precum şi cu lista de lecturi: „Pentru că nu am avut tată, am considerat că pot să îmi aleg: Noica, Cioran, Ţuţea, Hristos” – a mărturisit Nadine.

Un dialog însufleţit despre viaţă, familie, Ţuţea şi Cioran, între doi oameni care nu s-au cunoscut până acum şi care devin prieteni vedem duminică, 10 noiembrie, de la ora 15.00, la TVR 1.

Despre Nadine

S-a născut pe 24 februarie 1977, la Bucureşti. A debutat în 1995 la emisiunea de la TVR – Şcoala Vedetelor.

A lansat 4 albume muzicale, a jucat în filme, a prezentat emisiuni la diverse posturi de televiziune şi a scris cartea – Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *