Mustafa Koseturk, noul director de marketing al elefant.ro

Alte poziții sunt deschise în departamentul de marketing al companiei

Elefant a numit recent în poziția de Director de Marketing pe dl. Mustafa Koseturk, cu experiență de aproape 15 ani în poziții de top management în organizații precum ING Bank, Metro Cash & Carry, Markafoni (deținut de Naspers) și Hepsiburada, cel care mare retailer online din Turcia.

Noul director va avea ca responsabilități definirea strategiei de marketing a elefant.ro în contextul dezvoltării accelerate a companiei și extinderii activității sale pe alte piețe.

mustafa-koseturk
Cu o formare duală, atât în domeniul ingineriei, cât și al afacerilor, dl. Mustafa Koseturk are experiență în medii de lucru multiculturale și este specializat în construirea strategiilor de marketing și business development pornind de la analiza datelor despre clienți.

“Analizarea datelor despre cumpărători și gândirea unei strategii bazate pe acest proces este însăși inteligența business-ului de comerț online. Mă bucur că voi avea ocazia să pun în aplicare acest crez într-un business precum Elefant“, declară Mustafa Koseturk.

“Elefant este într-o etapă a dezvoltării sale în care experiența multiculturală, dar și mixul de cunoștințe de business și tehnice cu care Mustafa vine în echipa noastră pot aduce multă valoare în interacțiunea companiei cu cumpărătorii din România și nu numai“, declară Dan Vidrașcu, CEO al Elefant.

În paralel cu numirea noului director de marketing, Elefant mai are și alte poziții deschise pentru completarea echipei de marketing: Senior Graphic Designer, Junior Marketing Specialist și Data Scientist. Toate pozițiile deschise în echipa Elefant sunt publicate pe pagina https://cariere.elefant.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *