free download 78 travel guides written by experts

Mugurel Vrabete – Europa FM – “Romeo este bine. Rana a necesitat 4 cusaturi, dar este superficiala,

nu prezintă probleme”

Marţi dimineaţă, George Zafiu a stat de vorbă în direct prin telefon în emisiunea „Europa Express” de la Europa FM cu Mugurel Vrabete despre starea de sănătate a lui Romeo Dediu, colegul lui din Holograf, care a fost accidentat la cap într-un număr de iluzionism duminică, în emisiunea „Dănutz SRL”.

Mugurel a clarificat toate zvonurile şi a declarat: „Romeo este bine, rana a necesitat 4 cusături, dar e superficială, nu prezintă probleme pentru că nu i-a fost atins nimic grav. Problema nu e atât ce s-a întâmplat, cât ce ar fi putut să se întâmple. Suntem cu toţii de părere că în aceste numere nu ar trebui folosiţi invitaţi sau oameni din public, ci persoane dispuse să-şi asume un asemenea risc.”

George Zafiu a vrut să afle dacă acest incident afectează în vreun fel activitatea trupei Holograf. „Săptămâna acesta nu avem concete, iar pe cele de pe 24 si 25 februsarie de la Sala Palatului le vom susţine conform programului şi vom fi prezenţi în formulă completă”, a explicat Mugurel Vrabete.

Dj-ul Europa FM l-a mai întrebat pe partenerul lui de dialog când se vor putea bucura fanii Holograf de un nou material semnat de ei. „Ştim că suntem în urmă la capitolul asta. Avem multe materiale şi schiţe de melodii, dar suntem în situaţia nemaiîntâlnită de a nu şti cum va reacţiona piaţa, căci oamenii s-au dezobişnuit să cumpere albume. Cu toate astea, vrem să lansăm ceva anul acesta, deja a trecut prea mult timp”, a mărturisit el.

Declaraţiile lui Mugurel Vrabete făcute lui George Zafiu în „Europa Express” pot fi ascultate pe www.europafm.ro.

Bucuresti, 02.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *