Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Moș Nicolae vine la Promenada Mall, pe 5 decembrie

• Cadouri de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, la atelierul de creație Ghetuțe fericite
• Târg de Crăciun, până pe 24 decembrie
• Distracție pe ringul de gheață, la patinoarul de pe terasa Promenada Mall

Promenada Mall organizează, pe 5 decembrie, atelierul de creație ,,Ghetuțe fericite”, în așteptarea lui Moș Nicolae. Copiii vor primi cadou ghetuțe suvenir pe care le pot personaliza după bunul plac. Atelierul începe la ora 16:00, iar de la ora 18:00 are loc mult așteptata întâlnire cu darnicul Moș Nicolae, care este nerăbdător să îi cunoască pe cei mici și să le asculte poveștile. Magia sărbătorilor se va desfășura la nivelul 1 din centrul comercial.

Christmas Fair

Până pe 24 decembrie, Promenada Mall are deschis târgul Christmas Fair, la care participă 40 de expozanți români. Vizitatorii centrului comercial găsesc aici multă inspirație pentru cadourile de Crăciun, de la haine, bijuterii, jucării, accesorii și creații handmade, decorațiuni speciale și aranjamente florale pentru sărbători la produse 100% bio și dulciuri. Târgul de Crăciun are loc la nivelul -1, iar întreaga ofertă de cumpărături o găsiți aici.

Promenada, Mos Nicolae

Distracție la înălțime, pe ringul de gheață

Clienții care vor o porție de distracție pe gheață sunt așteptați pe terasa Promenada, la patinoarul care este deschis zilnic, între 10:00 și 22:00. Cei care nu au patine le pot închiria cu 15 lei de la fața locului. Cei care au deja patine și vor să le ascută plătesc 15 lei.

Un bilet de intrare pe gheață, valabil o zi întreagă, costă 20 de lei, de luni până joi, și 25 de lei, de luni până duminică, în vacanțe sau de sărbătorile legale. Există și abonamente, iar prețurile variază între 130 și 590 de lei astfel:
• Lunar Basic (valabil de luni până joi, fără vacanțe și sărbători legale) – 130 de lei
• Lunar Full (valabil de luni până duminică, fără vacanțe și sărbători legale) – 290 de lei
• Vacanța de iarna (valabil între 21.12.2019 – 12.01.2020) – 290 de lei
• VIP (valabil tot sezonul) – 590 de lei

Mai multe informații despre evenimentele din luna decembrie sunt disponibile pe site-ul Promenada și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *