free download 78 travel guides written by experts

Morti pana la apus / TRUEBLOOD

Charlaine Harris
Editura Leda

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, v-o prezint pe Sookie. Sookie Stackhouse – o persoana ca oricare alta, un om obisnuit. De fapt…, nu chiar atat de obisnuit. Sookie poate citi mintile oamenilor. Fiti fara grija insa – nu si pe a dumneavoastra. Le citeste doar pe ale celorlalte personaje din Morti pana la apus / TRUEBLOOD.

Nu ii place ca poate citi mintile oamenilor. S-a obisnuit insa. A invatat sa citeasca selectiv sau chiar sa isi inchida mintea. Si sunt si fiinte carora nu le poate citi deloc mintea: vampirii. Sa fie acesta motivul pentru care se indragosteste de un vampir?

Japonezii (cine altcineva?!?) au inventat sangele sintetic. Ei doreau ca astfel sa previna criza de sange din spitale. Sangele sintetic, cu diversele sale sortimente si grupe, le permite insa si vampirilor sa traiasca printre oameni fara a-i omori pe acestia pentru a supravietui. Societatea e cu mult diferita de cea pe care o stim. Exista si FANGTASIA un club special unde personalul este alcatuit din vampiri. Nici nu stiti cati se duc acolo de curiozitate sau… pentru ca le place.

Cum se schimba viata lui Sookie odata ce vampirul Bill intra in viata ei?
Si cine tot omoara femeile din oras?
Aflati totul si multe altele din cartea Morti pana la apus. Veti cauta cu siguranta apoi si celelalte romane ale seriei interesante (de la care a pornit si un serial TV), pline de umor, cu personaje foarte bine construite si cu situatii inedite, personaje fel de fel si aventuri ce te tin cu sufletul la gura.

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *