free download 78 travel guides written by experts

MOL România derulează campania “Fotbalul e pretutindeni”

• Prin campania “Fotbalul e pretutindeni”, demarată la începutul acestei veri, clienţii pot cumpăra echipament sportiv şi accesorii cu sigla şi semnătura lui Ronaldinho, cu preţuri de până la 50% mai mici faţă de preţurile recomandate în staţiile MOL
• Campania se derulează în staţiile de servicii MOL România până la data de 2 septembrie 2018
• Clienţii care deţin cardul MultiBonus pot obţine produsele la preţuri speciale, în schimbul punctelor de loialitate acumulate pe card

MOL România derulează o campanie dedicată fotbalului, prin care clienţii pot cumpăra echipament sportiv şi mingi cu sigla şi semnătura lui Ronaldinho, cu preţuri de până la 50% mai mici faţă cele recomandate în magazinele din staţiile de servicii. Campania “Fotbalul e pretutindeni” se desfăşoara în staţiile de servicii MOL România până la data de 2 septembrie 2018.

MOL, Fotbalul e pretutindeni

Printre produsele care poartă sigla şi semnătura lui Ronaldinho, disponibile în cadrul campaniei, se numără genţi şi saci pentru echipament sportiv, mingi pentru fotbal de plajă, mingi pentru fotbal de stradă, mingi pentru mini-fotbal, genţi pentru pantofi de sport sau pompe speciale pentru umflarea mingilor de fotbal.

Toţi clienţii care achiziţionează carburant sau produse și servicii în valoare de minimum 25 de lei din staţiile MOL România vor primi câte o etichetă autocolantă. Pentru a participa la campanie, aceştia pot colecta numărul necesar de etichete (5 sau 10), le lipesc pe cuponul campaniei primit la casa de marcat şi astfel pot cumpăra produsele cu sigla şi semnătura lui Ronaldinho, cu reducere de până la 50% faţă de preţurile recomandate în staţii. Totodată, dacă sunt posesori ai cardului de fidelitate MOL MultiBonus, clienţii pot folosi punctele de loialitate în loc de numerar pentru a achiziţiona produsele dorite din campania „Fotbalul e pretutindeni”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *