Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Modificare dată The Woman Leadership Conference

Conferința The Woman are loc de peste 9 ani și fiecare ediție a presupus muncă, implicare și dorința de a face lucrurile cât mai bine cu putință. Am încercat o reorganizare a conferinței, dar contextul extern a făcut ca acest lucru să nu mai fie posibil. Aceasta nu este o decizie pe ca am luat-o ușor – am decis să modificăm data conferinței pentru 30 septembrie 2020.

The Woman (implicit Libero Events) este responsabil pentru siguranța participanților și a tuturor partenerilor implicați în evenimentele pe care le organizăm pe primul plan – astfel că tratăm situația obiectiv și cu prevenție față de regulile care se impun.

“Structura conferinței, panelurile, partenerii rămân în continuare aceeași, mindsetul cu care am pornit acest proiect nu se schimbă. Activitatea în mediul online rămâne pentru noi o prioritate în această perioadă de responsabilitate și precauție. Pentru binele nostru și a celor pe care îi protejăm în perioada aceasta, ne continuăm activitatea online, remote.”

Proiectele în care suntem implicați continuă, parteneriatele și secțiunile de susținere a femeilor implicare în comunitatea din care fac parte de asemenea, împreună cu secțiunile de informare și educare din revista online.

Modificare data - Conferinta de leadership feminin The Woman - 30 septembrie 2020

Și pentru că suntem o comunitate feminină, de suport, de creștere pe plan profesional și personal, pregătim pentru perioada următoare un proiect ce are ca scop schimbul de idei și de soluții de reorganizare a activității antreprenorilor din comunitatea The Woman.

Până atunci însă, keep in touch și continuăm activitatea pe revista online WWW.THEWOMAN.RO și în social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *