metalshow

Misterioasa Societate Benedict

Trenton Lee Stewart
Corint Junior

Corint Junior publica multe carti interesante pentru cei mici. O noua lectura placuta si instructiva pentru copii este Misterioasa Societate Benedict. Reynie vede un anunt care il atrage imediatg: „Esti un copil talentat care cauta oportunitati deosebite?”. Se decide sa participe la selectie – si face totul pentru a ajunge la timp. Remarca faptul ca sunt mai multe probe. Trece de toate – si constata ca i se alatura alti cativa tineri. Toti acestia ajung sa formeze o echipa in care fiecare avea alte abilitati decat ceilalti, completandu-se astfel si putandu-se ajuta cu solutii inedite in situatii grele. tinerii astfel selectati participa la o misiune secreta, importanta, speciala pentru cei mai iscusiti si curajosi copii. Fila dupa fila cititorii ii vor cunoaste indeaproape pe micuti si ii vor insoti in aventura. Cele 570 de pagini ii vor purta intr-o poveste din care pot invata cate ceva.

Misterioasa Societate Benedict a aparut in conditii grafice foarte bune, lectura putandu-se realiza usor datorita fontului ales si a spatierii. O carte care isi va cuceri cititorii.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *