free download 78 travel guides written by experts

Miss Sporty îți prezintă noua colecție ELECTRIC SUMMER

Oferă un plus de strălucire look-ului tău!

Make-up-ul în nuanțe neon este PESTE TOT! Caută pe Instagram #neonmakeup sau pe Youtube și vei face cunoștință cu cel mai cool trend! Look-ul neon este excentric, luminos și este ideal pentru fetele cu atitudine îndrăzneață. Creioanele în nuanțe de alb si negru sunt folosite împreună cu nuanțe intense, cu blush-urile maxi ce definesc trăsăturile feței și cu lacurile de unghii în culori vibrante potrivite pentru zilele călduroase de vară.

Adoptă look-ul neon, oriunde ai merge vara aceasta – la mare, pe stradă sau la festivalurile tale preferate. Lasă-te inspirată de culorile jucăușe!

Miss Sporty, Electric Summer

Strălucește în culori electrice!

Secretul look-ului neon constă în mixarea creioanelor în nuanțe închise și deschise. Cele opt creioane de ochi din această colecție te ajută să obții cu ușurință un look electric, personalizat.

Cu eyelinerele WONDER Black & White poți realiza un look îndrăzneț sau subtil, în doar câteva momente! Creioanele se regăsesc în patru nuanțe închise și patru nuanțe deschise.

Alege combinația favorită și adoptă look-ul care te reprezintă! Preț recomandat: 12,50 RON*

Cum obții look-ul?

Folosește o nuanță închisă pentru a trasa o linie precisă. Apoi, aplică nuanțele luminoase și începe să experimentezi! Cu ajutorul unei pensule pentru blending, poți crea cel mai cool look ombre.

Accentuează-ți trăsăturile feței cu blush-ul DESIGNER Duo Sculpting

Îți dorești o paletă de conturare a feței potrivită pe timpul verii? Blush-ul & highlighter-ul DESIGNER Duo Sculpting oferă un plus de strălucire pomeților și îți accentuează trăsăturile feței, fără să încarce tenul. În plus, se potrivește de minune cu make-up-ul holografic. Disponibilă în două nuanțe, Peachy și Rosy, paleta este compusă din iluminator și blush mat, în nuanță închisă.

Cum o poți utiliza? Aplică nuanța închisă la extremitățile pomeților și continuă cu iluminatorul spre vârful obrajilor și pe linia nasului. Acum, tenul tău radiază și trăsăturile feței sunt perfect conturate! Preț recomandat: 15,50 RON*.

Lacuri de unghii în nuanțe neon

Obține o manichiură super-electrică și colorată cu lacurile de unghii Lasting Color Gel Shine! Datorită aplicatorului maxi, unghiile tale vor arăta impecabil dintr-o singură mișcare. Așa cum știi deja, lacurile de unghii din gama Lasting Color Gel Shine oferă o rezistență de până la 10 zile și o strălucire ca de gel. Nu uita să sigilezi bine manichiura și să adaugi un plus de luciu cu noul Top Coat DISCOTECH. Preț recomandat: 6,70 RON*.

Miss Sporty Electric Summer

Pregătește-te pentru cea mai electrică vară!

*Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplină libertate de a-și stabili prețurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziționate de la Coty (Furnizor),  indiferent de prețul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoții. De asemenea, cumpărătorul (distribuitorul) este liber să își stabilească propria politică promoțională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienților săi, independent și/sau suplimentar față de operațiunile promoționale inițiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *