free download 78 travel guides written by experts

Mirosul lumii

Radhika Jha
Leda – Grupul Editorial Corint

Leela, datorita unor probleme in tara natala si in familie (si datorita si saraciei), ajunge de copil la un frate al mamei si la sotia acestuia. Tanara scolita, crescuta de parintii sai in ideea de a invata si de a se realiza, ajunge acum sa fie nevoita sa faca mancare. Devine insa bucatareasa buna – intrucat avea un nas special, un simt al mirosului foarte bine dezvoltat, simtind parca fiecare ingredient cu ce merge combinat. Viata nu ii este usoara insa tinerei fete. Ea suscita insa un interes deosebit din partea barbatorilor: este o tanara exotica, o aparitie ce incita chiar prin diferenta sa. Parisul este plin de oameni interesati de ea si, cu ajutorul exotismului dar si al nasului si corpului, fata isi croieste un drum in viata. Leela traieste in tot acest timp un sentiment de instrainare, fiind de altfel si tradata de mama sa, incalcand religia si calcandu-se deseori pe elementele invatate in anii copilariei.

Mirosul lumii  este romanul de debut al autoarei. Stilul este unul placut, cartea citindu-se usor, fiind presarata cu nenumarate ocazii de a (re)descoperi Parisul prin ochii unui strain.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *