Shadow

MINA Museum of Immersive New Art anunță evenimentul Revelion Interstelar, dedicat părinților și copiilor

Pentru ultima zi a acestui an, MINA a pregătit o nouă experiență imersivă: Revelionul Interstelar – Destinații Terestre și Extraterestre, un eveniment special gândit pentru copii și părinți. Noaptea de Revelion se va transforma într-una cosmică, în care, datorită proiecților în 360 de grade, vizitatorii au ocazia să exploreze cele mai exotice destinații ale planetei noastre și chiar din cosmos.

Călătoria în jurul Universului va avea loc pe tot parcursul nopții de Revelion și va reprezenta o experiență captivantă și complet unică. Programul serii de 31 Decembrie cuprinde următoarele momente principale:

Călătorii interstelare

La începutul fiecărei ore, vizitatorii se pot îmbarca la bordul navei spațiale MINA pentru o nouă călătorie în care să exploreze cele mai interesante locuri de pe Terra dar și destinații extraterestre, într-o experiență fascinantă și educativă pentru întreaga familie.

Aceste călătorii sunt posibile datorită studioului Les Ateliers Nomad, creatorul proiecțiilor în 360 de grade.

Spectacolele MINA

Cele două expoziții care deja rulează la MINA sunt disponibile și în noaptea de Revelion. Gustav Klimt – The Immersive Show și Lumea Subacvatică – O călătorie imersivă a apei pot fi văzute de participanți în spațiul imersiv.

MINA Kids

Spațiul senzorial de peste 1.000 de metri pătrați cu instalații dedicate copiilor este și el accesibil vizitatorilor, pentru călătorii imaginare în lumi magice și pline de aventuri și pentru ca cei mici să aibă propriul loc dedicat petrecerii de Revelion.

Cina de Revelion

Prețul biletului include un meniu de tip bufet suedez. Băuturile nu sunt incluse, dar vor fi disponibile pentru achiziționare de la bar.

Artificii digitale

Punctul culminant al serii va fi sărbătorit cu artificii digitale, pentru o experiență festivă imersivă completă.

 MINA Museum of Immersive New Art anunță evenimentul Revelion Interstelar dedicat părinților și copiilor

Biletele pentru Revelion Interstelar pot fi achiziționate de pe site-ul MINA – minamuseum.com. Prețul acestora este de 300 de lei pentru adulți și 172 de lei pentru copii. Pentru detalii suplimentare și rezervări, MINA vă stă la dispoziție pe adresa de email mina@minamuseum.com și la numărul de telefon 0745294163.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *