free download 78 travel guides written by experts

Mierea de Manuka Larnac, acum în exclusivitate în România prin magazinul Eherbal

Beneficiile mierii sunt binecunoscute deja de lumea întreagă, iar anumite tipuri de miere merg dincolo de gust sau de aspect, chiar până la ideea de tratament naturist cu efecte pentru sănătate pe termen lung. Fiecare tip de miere este special, însă unele dintre ele au proprietăți cu adevărat excelente, rare și benefice, așa cum este cazul mierii de Manuka Larnac. Mierea de Manuka Larnac, care până acum putea fi achiziționată de pe piața din Germania sau de pe Amazon.de, este acum disponibilă și în România, putând fi găsită în exclusivitate în magazinul online Eherbal.

larnac miere manuka honig

Mierea de Manuka Larnac, o minune a naturii

Dacă nu ești familiarizat cu acest sortiment de miere, te vei bucura să afli că ea are aceleași proprietăți antioxidante ca mierea de Manuka obișnuită, doar că din punct de vedere al valorii MGO se observă o creștere cât se poate de clară, lucru care nu înseamnă altceva decât sporirea beneficiilor naturiste ale produsului. Mierea de Manuka are valori MGO de tipul: MGO 100+, MGO 250+, MGO 400+ şi MGO 550+. În același timp însă, mierea de Manuka Larnac are valorile MGO 120+, MGO 300+, MGO 420+, MGO 600+, MGO 720+ si MGO 800+, adică cu mult în plus față de cel mai cunoscut și dorit sortiment de miere din întreaga lume.

Ce este valoarea MGO a mierii de Manuka?

MGO reprezintă o valoare care denotă nivelul de metilglioxal al mierii, iar această noțiune este de fapt și o marcă înregistrată a Manuka Health New Zeeland LTD, exact țara de origine a mierii de Manuka Larnac. Metilglioxal-ul este de fapt o enzimă ce se extrage în mod natural din nectarul florilor de Manuka de către albine, aceasta tranferându-se ulterior mierii. Practic această enzimă este cea care conferă mierii de Manuka Larnac proprietățile antibacteriene exemplare, mierea putând fi folosită ca un veritabil tratament naturist pentru o multitudine de afecțiuni, sau chiar și în tratamente profilactice.

Mierea Larnac are proprietăți antioxidante de top, întărește sistemul imunitar, protejează împotriva răcelilor, dar le și tratează în mod natural, este un bun antiseptic și stopează dezvoltarea infecțiilor. Mierea poate fi consumată ca atare, sau ca îndulcitor pentru ceaiuri și prăjituri, contribuind la un stil de viață cât mai sănătos. Alături de alte suplimente naturiste potrivite, mierea de Manuka Larnac este un minunat produs care te poate ajuta să îți oferi șie și celor dragi un sistem imunitar pregătit pentru provocările schimbărilor de sezon.

Eherbal.ro este un magazin naturist dedicat ție

Eherbal.ro aduce în exclusivitate în România brandul de Miere de Manuka Larnac , alături de alte tipuri de produse la fel de speciale pentru sănătate. Eherbal este un magazin de produse cosmetice și alimentare naturiste, care are în portofoliu peste 3500 de produse certificate pentru a putea fi vândute în România.

Magazinul eherbal.ro oferă o multitudine de produse naturiste deoarece pune foarte mare accent pe sănătatea oamenilor și pe conservarea acesteia fără a mai fi nevoie de medicamente ale căror efecte secundare sunt mai puțin cunoscute (exceptând cazurile severe de boală, acolo unde tratamentul se aplică sub supraveghere medicală)

Eherbal oferă pe lângă mierea de Manuka Larnac și o gamă amplă de suplimente nutritive din cele mai cunoscute, utilizabile deopotrivă de către adulți și copii. Vitaminele sau suplimentele care îți pot ușura simptomele unor afecțiuni, produsele cosmetice naturiste și în general orice produs pe bază de plante pot fi găsite în acest magazin care își tratează clienții cu aceeași seriozitate și respect de peste 7 ani. În timp, magazinul naturist Eherbal a atins o cifră de afaceri de aproximativ 20000 de euro pe luna, iar dintre facilitățile oferite clienților putem enumera calitatea deosebită a produselor, varietatea acestora, certificarea privind consumul și siguranța și livrarea gratuita prin curier a produselor, oriunde în țară, pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Mierea de Manuka Larnak aduce beneficii uimitoare organismului și din acest motiv ne bucurăm să vedem inițiative românești de a aduce pe piață, în exclusivitate, produse atât de benefice pentru organismul uman, la care poate că uneori chiar nu avem acces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *