free download 78 travel guides written by experts

Microsoft Worldwide Partner Conference Awards 2009

SIVECO Romania a fost selectata ca finalista in cadrul premiilor Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 la categoria Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment.

"Ne onoreaza aceasta distinctie care vine sa confirme importanta colaborarii pe care o avem cu Microsoft. Cu sprijinul tehnologiilor de la Microsoft putem sa oferim clientilor nostri servicii si produse de calitate in domeniul educatiei. Suntem fericiti sa ne aflam in topul finalistilor, demonstrand ca expertiza acumulata in proiecte dificile si de anvergura ne pozitioneaza drept furnizori de elita in domeniul IT&C", a declarat Florin Ilia, Vicepresedinte Divizia Comerciala, in cadrul SIVECO Romania.

Premiile vor fi acordate in cadrul mai multor categorii, iar castigatorii vor fi desemnati din aproape 2.000 de concurenti din intreaga lume. Premiul pentru Partenerul Anului la categoria "Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment" recunoaste expertiza si rezultatele obtinute de companiile care si-au sprijinit clientii sa migreze catre Windows Vista Optimized Desktop. Pentru a fi eligibili pentru acest premiu partenerii trebuie sa fi implementat cu succes tehnologii Microsoft – Windows Vista, Pachetul Microsoft Desktop Optimization si System Center cu ajutorul carora clientii lor sa poata gestiona eficient, cu costuri mai mici echipamentele IT si la randul lor sa ofere suport utilizatorilor, sa foloseasca solutii de securitate si sa implementeze noi aplicatii.

Pentru a candida la acest premiu partenerii trebuie:
* Sa aiba competente in " Advanced Infrastructure Solutions", specializarea Windows Desktop Deployment
* Sa fi completat informatii referitoare la solutia nominalizata in programul Partner Solution Profiler.

"Partenerii sunt cheia catre promovarea inovatiei in afaceri prin utilizarea tehnologiilor de top, precum si promotorii acelor solutii care ii ajuta pe clienti sa minimizeze costurile," a declarat Allison L. Watson, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. "Felicitari finalistilor WPC 2009 care au demonstrat un nivel superior de expertiza si o atentie speciala pentru proiectele care aduc valoare adaugata clientilor. Asteptam cu nerabdare sa vedem cum acesti parteneri vor valorifica potentialul lor nelimitat, continuand sa le ofere clientilor lor, solutii Microsoft de clasa mondiala."

Premiile Microsoft Worldwide Partner Conference sunt acordate partenerilor care au dezvoltat si implementat in ultimul an solutii exceptionale bazate pe tehnologii Microsoft.

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *