free download 78 travel guides written by experts

Mi-e frica

Brian Moses – ilustratii de Mike Gordon
Pandora M

Frica – una dintre cele mai puternice emotii indiferent de varsta – este subiectul uneia dintre cartile recent aparute la editura Pandora M.
„Mi-e frica” este o carte de ajutor in a le explica tuturor copiilor aceasta emotie. Ea poate fi citita ca atare, dar poate fi utilizata de parinti, bunici, educatori si in scop educativ generand discutii in baza ilustratiilor si textelor incluse.

Informatiile transmise in carte sunt succinte: exista situatii care ii sperie pe cei mici, exista „leacuri” si sugestia ca tuturor ne e frica insa ca trebuie sa fim curajosi. Exista exemple cand o sperietura este amuzanta – dar si cand frica trebuie invinsa.

Pornind de la ce i-a speriat pe eroii cartii, cei mici pot povesti ce ii sperie pe ei si ce fac cand sunt speriati. Apoi, incet-incet se poate ajunge la discutii mai ample despre motivele pentru care le este frica de un anume lucru si ce pot face pentru a nu se mai teme.

Ilustratiile colorate si amuzante fac atractive informatiile incluse in carte si ii captiveaza pe cei mici. „Mi-e frica” este o lectura potrivita pentru orice copil mic care invata sa isi gestioneze emotiile!

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *