Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mexxem ia pulsul modei la Bread & Butter Barcelona

Bread & Butter Barcelona este cel mai important targ european de moda, dedicat in exclusivitate celor mai selecte branduri din categoriile denim, urbanwear si sportswear. Evenimentul a fost lansat in anul 2001 si are loc de doua ori pe an, in lunile ianuarie si iulie, cand designerii din industrie se intalnesc pentru a prezenta ultimele tendinte ale sezonului urmator.
Urmatoarea editie a evenimentului va avea loc intre 16 si 18 ianuarie 2008 si va fi organizata la Fira de Barcelona, zona expozitionala a orasului catalan. Targul va gazdui 80.000 de metri patrati de creatii vestimentare ale celor mai puternice branduri din moda contemporana.

Bread & Butter organizeaza cu ocazia editiei din ianuarie 2008 o serie de evenimente speciale: prezentari de moda ale unor designeri celebri, petreceri pe teme surprinzatoare: „True Love False Idol”, „Shoko XXL”, „UMM – underground movement”, dar si multe alte showuri interesante.
Brandul Royal Elastics pregateste un show incendiar in care Yamakazi, un grup celebru de 5 atleti, care practica ineditul sport Parkour, va face o demonstratie de alergari si sarituri printre obstacolele intalnite in cadrul spatiului expozitional.

Unul dintre cele mai asteptate momente ale targului este prezentarea tendintelor in moda pentru anul 2009. Seminarul „WGSN street directions 2009” este sustinut de WGSN, companie care este lider mondial in furnizarea de servicii online gen: analize ale evolutiei trendului in fashion, noutati si diverse analize pe teme de fashion. In cadrul acestui seminar, Maria Jansen (Global Managing Editor al „Youth and Street”) va prezenta tendintele sezonului primavara – vara 2009: culori, imprimeuri, croieli, surse de inpiratie pentru acest sezon si va face si o rapida trecere in revista a principalelor tendinte pentru sezonul toamna –iarna 2009.

Echipa Mexxem va participa si la aceasta editie a targului Bread & Butter Barcelona 2008, alaturi de marcile partenere pe care le distribuie in Romania.
Mexxem distribuie in Romania branduri recunoscute la nivel international: denim&fashion – Wrangler, Pepe Jeans, Gsus, Crocs, Rocket Dog, Fly London, Dr. Martens, board&outdoor – Merrell, C1rca, Reef, Dickies, Dakine si sport&lifestyle – Royal Elastics, Le coq sportif , Baby Phat.

Cu ocazia targului, echipa Mexxem va lua pulsul modei si va trimite informatii referitoare la noile tendinte ale sezonului toamna – iarna 2008 si tenditele pentru anul 2009, direct din inima
Bread & Butter.

Mai multe informatii despre evenimentul Bread & Butter Barcelona gasiti pe www.breadandbutter.com

Despre Mexxem
Mexxem opereaza pe piata din Romania din 1995 si in prezent detine trei retele de magazine conceptuale: Fr33zone, Stone Creek si Outlet 1, cu acoperire la nivel national. Obiectivul Mexxem este sa devina lider ca distribuitor si retailer de branduri premium, ce combina influente din sport, lifestyle si fashion, in Romania si Europa de Est. Valorile Mexxem sunt: orientarea catre client, originalitatea, unicitatea si inovatia.

Bucuresti, 21.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *