Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mestecă Airwaves și revigorează-te 5 zile în Alpi!

Guma de mestecat Airwaves este recunoscută pentru gustul său caracteristic puternic care te revigorează în orice moment al zilei. Acum poți avea șansa de a te energiza cu adevărat, câștigând o excursie de cinci zile în Alpi. Dana Rogoz, cunoscuta actriță și bloggeriță din România, este imaginea acestei campanii, pe care o promovează pe canalele sale de social media.

Află mai multe pe www.concursairwaves.ro.

“Un impuls de energie” – cu puternica sa aromă mentolată, guma Airwaves îți va da un impuls revigorant atunci când ai mai mare nevoie. Variantele populare – Extreme, Cassis sau Menthol& Eucalyptus – sunt disponibile în pachete de câte 10 pastile, dar și în borcane cu câte 46 de pastile, extrem de practice în călătorii.

Mesteca Airwaves si revigoreaza-te 5 zile in Alpi KV

Acum, Airwaves îți oferă șansa să câștigi o excursie de 5 zile, pentru două persoane, în Alpii francezi. Tot ce trebuie să faci este să cumperi două produse Airwaves, în perioada 1 mai – 10 iunie, și să te înregistrezi pe www.concursairwaves.ro. Pe lângă premiul cel mare, ai șansa să câștigi și un voucher de cumpărături la Decathlon. Fiecare bon înregistrat în concurs îți oferă șanse duble de câștig. De asemenea, îți sporești șansele dacă îți inviți prietenii să participe și postezi pe rețelele de socializare. Mestecă Airwaves și revigorează-te!

Campania este susținută prin acțiuni de PR, publicitate outdoor, prin canale social media, spoturi radio cu Dana Rogoz și un concurs radio pe Kiss FM. Dana Rogoz va promova Airwaves pe canalele proprii de social media. Informații despre concurs vor fi disponibile și în magazine, la casele de marcat. Află mai multe pe www.concursairwaves.ro.

Mesteca Airwaves si revigoreaza-te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *