free download 78 travel guides written by experts

Mesaj din partea AMC, TV Paprika și Minimax: ”stai acasă”

Începând de astăzi, toate televiziunile ce aparțin AMC Networks Internațional – Europa Centrală și de Nord se alătură inițiativei ”#stai acasă”.

Întregul portofoliu de televiziuni din România al AMCNI CNE, va afișa pe ecran un mesaj special #stai acasă, care va fi vizibil atât cât va fi necesar.

În România, mesajul se va afișa pe: AMC, Filmcafe, TV Paprika, Minimax și JimJam.

În alte părți ale Europei Centrale, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Serbia, Germania și Ungaria, toate televiziunile AMCNI CNE se alătură acestei inițiative, cuprinzând în total 31 de posturi TV, care vor afișa mesajul ”#stai acasă”.

AMC logo 2018

TV Paprika logo

Minimax logo

În cele mai multe locuri din Europa, acest mod de viață responsabil și temporar, ne solicită să nu ne părăsim locuințele decât în situații absolut necesare, pentru a evita răspândirea coronavirusului.

În această situație, compania de televiziuni a considerat că este datoria sa să atragă atenția tuturor telespectatorilor săi, fie că sunt fani ai serialelor și filmelor, ori pasionaților de gătit, sau familiilor cu copii mici, că este responsabilitatea noastră principală să stăm în case și să ne protejăm sănătatea noastră și a celorlalți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *