free download 78 travel guides written by experts

Mega Mall lansează „Efectul Mega. Sport.”, o emisiune online despre poveștile de viață ale unor atleți remarcabili

  • Emisiunea poate fi urmărită live, în fiecare joi, de la ora 19.00, pe paginile de Facebook Mega Mall și Eurosport
  • Povești extraordinare despre reziliență și sfaturi utile pentru public, din partea unor sportivi de perfomanță
  • Denisa Dragomir, campioană europeană de skyrunning, este invitata primei ediții și va vorbi despre ce înseamnă să alergi la peste 2000 metri
  • Ion Alexandru, Redactor Șef Eurosport, este gazda emisiunii

Din 17 septembrie, Mega Mall lansează proiectul „Efectul Mega.Sport.” în parteneriat cu The Sports Architects și Eurosport. Acesta va fi o emisiune centrată pe avantajele sportului asupra psihicului uman, care va putea fi urmărită live, pe paginile de Facebook Mega Mall și Eurosport, în fiecare joi, de la orele 19.00, perioada 17 Septembrie-22 Octombrie. Moderator va fi Ion Alexandru, Redactor-Șef Eurosport.

În cadrul emisiunii, publicul este invitat să descopere și să învețe din poveștile de viață ale unor sportivi de performanță, cărora sportul le-a schimbat mentalitatea și i-a ajutat să progreseze, depășindu-și limitele. Invitații vor oferi sfaturi utile despre reziliență, motivație, despre puterea de a merge mai departe și de a face față stresului, beneficii aduse de practicarea sportului în mod constant. În această perioadă plină de provocări, sportul și mișcarea au efecte pozitive asupra gestionării emoțiilor, iar recomandările invitaților se adresează tuturor celor interesați.

Efectul Mega.Sport

Invitata primei ediții, din 17 septembrie, este alergătoarea Denisa Dragomir, care va vorbi despre subiectul echilibrului emoțional și avantajele de care se bucură persoanele cu un stil de viață activ.

Cu o experiență de peste un deceniu în alergare montană de lungă distanță și în competiții de skyrunning, alergare montană la peste 2000 metri, Denisa și-a descoperit pasiunea la vârsta de 11 ani. Atunci a început să alerge în concursuri școlare, iar sportul a devenit o constantă în viața ei. A reușit să obțină 5 medalii la Campionatele Mondiale de alergare montană de lungă distanță, o medalie la individual și patru medalii cu echipa României. În 2019, Denisa a obținut titlul de Campioană Europeană de Skyrunning. Adesea, menținerea controlului în situații limită se dovedește a fi o adevărată provocare pentru oricine. Modul în care Denisa și-a depășit limitele încă din copilărie i-a oferit experiența necesară să vorbească despre gestionarea echilibrului psihic în cariera sa de sportiv profesionist.

Denisa Dragomir
Denisa Dragomir

Cea de-a doua ediție a emisiunii va fi difuzată pe 24 septembrie, și îl avea invitat special pe fotbalistul Vasile Maftei. Sportivul va povesti despre presiunea de a performa la cel mai înalt nivel și efectele negative ale stresului.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *