creative night talks

Mega Image sărbătorește 25 de ani în România printr-o campanie dedicată, cu premii speciale pentru clienți

Mega Image continuă aniversarea a 25 de ani în România printr-o campanie cu premii speciale pentru clienți și acțiuni dedicate angajaților din echipă, care se vor desfășura sub mesajul De 25 de ani aproape de tine.

Astfel, până pe 11 noiembrie, Mega Image va sărbători alături de clienți, colegi, parteneri și toți cei care au contribuit în acest parcurs la dezvoltarea până în prezent și la menținerea în topul retail-ului modern din România.

„Este un moment aniversar în care ne uităm spre următorii 25 de ani prin perspectiva celor pe care i-am parcurs deja împreună. Un sfert de secol marcat de transformări în spațiul magazinelor noastre, de experiențe noi la cumpărături și multe inovații care au contribuit la modernizarea retail-ului din România. O dezvoltare accelerată, de la primul nostru magazin, la peste 800 în prezent, care a fost posibilă prin multă muncă, efort și dedicare din partea întregii echipe, prin încrederea clienților noștri, prin integrarea în viața comunităților. Suntem mai mult decât un supermarket. Suntem vecini și prieteni, o mega echipă, de 25 de ani aproape. Mulțumesc tuturor pentru fiecare pas făcut împreună, pentru mai departe”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Primul magazin deschis în România, în urmă cu 25 de ani, a fost Mega Image Lizeanu, iar în prezent rețeaua include peste 800 de magazine, cu un total de 818 de unități în București și orașele din țară, centre urbane puternice.

Mega Image aniversare 25 de ani

Mega Image oferă clienților un ecosistem puternic de mărci proprii, cu produse de calitate, care au la bază rețete tradiționale sau internaționale. Din preocuparea permanentă de a-i inspira pe clienți să aleagă o alimentație sănătoasă, Mega Image își dezvoltă continuu portofoliul de produse marcă proprie, categoria de produse proaspete, precum și parteneriatele cu producătorii locali.

În toți cei 25 de ani, Mega Image a venit aproape de comunități prin magazinele de proximitate, s-a integrat în stilul lor de viață și a susținut cauze sociale, de mediu și dezvoltare durabilă care contează, precum donarea de sânge, donații de jucării, alimente și rechizite, educația generațiilor tinere, risipa alimentară, reducerea consumului și cantității de plastic, impact redus asupra climei și mediului.

Aniversarea celor 25 de ani în România va fi comunicată printr-o campanie amplă, care include un mix integrat de canale – TV, online, magazine, PR și la nivel intern.

Prin campania aniversară, care se va desfășura până pe 11 noiembrie, Mega Image va sărbători cei 25 de ani împreună cu clienții, prin promoții la diferite categorii de produse, atât în magazinele fizice, cât și online, și printr-o tombolă națională cu premii speciale. Mai multe detalii despre campania aniversară sunt disponibile pe www.aniversare25.mega-image.ro .

Mai mult, întreaga echipă Mega Image va sărbători și va fi sărbătorită printr-o serie de acțivități la nivel intern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *