free download 78 travel guides written by experts

MediHelp și NESA au creat un forum oncologic internațional pentru pacienții din România

MediHelp International (www.medihelp.ro), lider pe piața asigurărilor de sănătate în Europa Centrală și de Est, în parteneriat cu fundația New European Surgical Academy (NESA), a creat un forum de lideri de opinie în chirurgie și oncologie care le vor oferi second opinion și consiliere în navigare medicală pacienților oncologici din România, Polonia, Ungaria și Bulgaria.

Panelul Oncologic este situat în Berlin și aduce la un loc lideri de opinie în chiurgia oncologică, medici oncologi și oameni de știință de pe mai multe contintente, care le pot oferi pacienților ce dețin NESACARD, certitudinea diagnosticului și recomandarea celei mai eficiente metode de tratament.

“O prioritate semnificativă este să le oferim clienților noștri cele mai bune servicii medicale, la un preț accesibil. Împreună cu NESA am creat NESACARD, un produs medical care oferă suma de 2000 de euro cash pentru pacienții care au primit un diagnostic de cancer. Aceși bani sunt meniți pentru a acoperi investigațiile inițiale. Forumul Internațional pe care l-am creat reprezintă o continuare a eforturilor noastre de a le oferi pacienților oncologici acces la cele mai avansate metode de tratament”, susține Zahal Levy, Președinte al MediHelp International.

Zahal Levy MediHelp România
Zahal Levy MediHelp România

Potrivit unui studiu Eurostat realizat în anul 2014, cancerul pulmonar este cauza a 1/5 dintre decesele produse de cancer la nivelul Uniunii Europene. În țările membre UE, cea mai înaltă rată de deces cauzată de cancerul la plămâni s-a înregistrat în Ungaria, 89 de decese la 100.000 locuitori, urmată de Polonia, cu o medie de 67-72 de decese la 100.000 locuitori.

Din datele oferite de studiu, cancerul de colon este a doua cea mai frecventă afecțiune oncologică. În România, din numărul total de pacienți care au primit acest diagnostic, un procent de 2.5% au pierdut lupta cu această boală.

Cancerul la plămâni este cea mai întâlnită afecțiune oncologică la nivel global, urmat de cancerul de prostată și de cel de colon. În timp ce în Polonia și Bulgaria cancerul de sân este al doilea cel mai comun, în România, cancerul de prostată și de colon sunt urmate îndeaproape de cancerul la plămâni.

Lansat în iunie 2017, cardul NESA reprezintă o soluție inteligentă pentru finanțarea etapelor inițiale de investigare și second opinion, în cazul un diagnostic de cancer. Totdată, este o contribuție caritabilă la cercetarea oncologică din Europa.

Pentru o contribuție anuală de 33€ clientul primește un card, NESACARD, cu un număr individual, care îi permite să beneficieze, în caz de nevoie, de o finanțare de 2.000 € cash, pentru a susține costurile inițiale de investigații și diagnostic -investigații precum CT, RMN, testare genetică, chimioterapie, consult homeopat, de second opinion și navigare medicală de la oncologii de top ai NESA și de recomandări pentru cele mai potrivite instituții medicale cu expertiză pentru un caz specific.

Fondată în anul 2004, în Berlin, The New Europe Surgical Academy este recunoscută ca una dintre cele mai importante rețele chirurgicale internaționale, care include lideri de opinie pan-europeni și globali în oncologie și chirurgie oncologică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *